Foto: instagram.com/courtneyastodden/

Par nepilngadīgo līgavu dēvētā amerikāņu sabiedrības dāma Kortnija Stodena ir viena no nekautrīgākajām tabloīdu zvaigznēm, tomēr ne velti mēdz teikt, ka arī bagātie un slavenie raud – arī viņa ir tikai parasts cilvēks, aiz kura spožās ārienes slēpjas rūpju nomākta būtne.

Kortnijai patīk ne tikai atkailināt savu ķermeni – viņa pret saviem faniem ir atklāta arī par dažādām problēmām viņas dzīvē. Daudz pieredzējusī sieviete, kura slavu ieguva, 16 gadu vecumā apprecoties ar par viņu 34 gadus vecāko aktieri Dagu Hačisonu, šonedēļ saviem faniem atklājusi, ka viņa jau labu laiku cīnās ar depresiju.

Pēdējos gados Kortnijai nav klājies viegli. Pērn viņa piedzīvoja spontāno abortu, bet dažu mēnešus vēlāk izjuka viņas un Hačisona laulība. Mierinājumu sieviete centās rast alkoholā un spēcīgos recepšu medikamentos.

Kad jau likās, ka Kortnija beidzot izķepurojusies no drūmā nomāktības un atkarību purva, viņa ar sociālo tīklu starpniecību pavēstījusi, ka nekas vēl nav beidzies – viņa joprojām cīnās ar saviem iekšējiem dēmoniem.

"Es jūtu pārāk daudz. Es no sevis un citiem uzsūcu pārāk daudz enerģijas. Es mīlu pārāk spēcīgi. Es esmu ārkārtīgi nedroša. Briesmīgi bērnišķīga un viegli ievainojama. Tā esmu es un mana cīņa ar depresiju. Bet es ticu, ka es uzvarēšu. Ja arī jūs ciešat no trauksmes un depresijas, ziniet – jūs neesat vieni," "Instagram" tīklā šonedēļ vēstījusi Stodena.

Savukārt "Twitter" tīklā šobrīd 23 gadus vecā sieviete atklājusi, ka viņa jūtas tik vientuļa un nelaimīga, ka vienīgais, kas spētu viņu glābt, ir kāds, kurš no visas sirds viņu mīl. "Pretējā gadījumā tam visam nav nozīmes," bēdās dalījusies Stodena.

The loneliness that haunts me is miserable. Only thing that helps is someone to hold me ... and it has to be someone who loves me deeply... or it's meaningless.— Courtney Stodden (@CourtneyStodden) December 18, 2017

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!