Foto: Roberts Sils

Šīs vasaras skandalozākā iepazīšanās šova "Netīrās dejas" dalībniece, skaistā tumšmate Evelīna Šaulīte (attēlā) atzīst, ka šovs ir mainījis viņas dzīvi. Cilvēki nāk klāt un atpazīst, grib uztaisīt selfiju un joprojām interesējas par šova aizkulisēm. Evelīna neslēpj, ka ir sapratusi – sliktas reklāmas nav.

Evelīna sarunā ar "Delfi Izklaide" stāsta, ka ir apmierināta ar nu jau gandrīz aizgājušo gadu un to uztver kā iesildīšanos nākamajam. Tomēr viņas skatījumā gadu mija nav īstais brīdis, lai nodotos jaunu mērķu uzstādīšanai.

"Esmu apņēmīga, tādēļ neuzskatu, ka jaunam sākumam vajadzīgs jauns gads. Izdomāji, ka gribi – saplānoji – dari! Un nekāds – no pirmdienas! Vingrot var sākt trešdienā, veselīgi ēst – no pusdienlaika, atmest kaitīgu ieradumu – tūlīt," pārliecināta ir šova zvaigzne, kura var lepoties ar slaida ķermeņa aprisēm.

Jau šova laikā daudzi Evelīnas fani jūsmoja par simpātiskās brunetes augumu, ko pērn atzīnīgi novērtēja arī žurnāls "Klubs", kurš daiļaviņu bija iecēlis novembra vāka meitenes godā.

Šaulīte atzīst, ka šova laikā tik labi izskatījusies, pateicoties iedzimtajai vielmaiņai un stilistu rūpēm. Viņa neslēpj, ka ikdienā izvēlas izskatīties pieticīgi – sportiskā apģērbā, bez kosmētikas. Gadoties, ka daudzi tāpēc nemaz neatpazīstot. Šobrīd Evelīna aktīvi nodarbojas ar sportiskām aktivitātēm.

"Ar labāko draudzeni Ritu esam sākušas kopā vingrot. Rudenī kompānijas pēc izlēmu pievērsties preses vingrojumiem, bet tad iepatikās doma par izteiktiem preses kubiciņiem, un nu treniņu programmā tiek iesaistīts arī inventārs papildus svaram un rezultātiem," stāsta Evelīna, kura papildus regulāri veic pietupienus – divsimt pietupieni dienā ir sportiskās daiļavas standarts.

Sporta nodarbības aizņem tikai nelielu daļu no Evelīnas dzīves. "Mana ikdiena ir ļoti aizņemta un piepildīta – strādāju divos darbos. Brīvā laika ir maz, turklāt tas ātri aizplānojas ar dažādām aktivitātēm. Ja gribu kur aizbraukt, jāupurē miegs," pastāsta Evelīna.

Foto: Privātais arhīvs
Viens no viņas ienākumu avotiem, kur Evelīna sastopama nedēļas nogalēs, ir darbs Rīgas naktsklubā "Coyote Fly". Tur simpātiskā brunete uzkurina un izklaidē apmeklētājus, iejūtoties dažādos tēlos. ""Coyote Fly" es mīlu visu. Punkts," lakoniski apgalvo "Netīro deju" zvaigzne.

Evelīna beidzot dara zināmu, ka viņas sirds jau kādu laiku vairs nav brīva. Neraugoties uz to, ka vēl septembrī pievilcīgā meitene teica, ka nevēlas nevienu ielaist savā dzīvē, tas nu ir noticis.

"Varu atklāt, ka esmu sākusi ar kādu tikties. Tas sākās ļoti negaidīti, jo nebija ne laika, ne vēlmes uzsākt jaunas attiecības."

Viņa aizdomājas, ka tāda ikdiena, kāda ir viņai, ne katram kandidātam būtu pieņemama, taču jaunais draugs esot ļoti saprotošs. "Abi esam skatuves cilvēki, tāpēc viens otru lieliski saprotam, mums ir ļoti daudz kopīga, satuvinājāmies. Esam laimīgi," atklāta savās sajūtās ir Evelīna.

Lai attiecības varētu nosaukt par veiksmīgām, viņai ir svarīga uzticība, godīgums, prāts un spēks. "Esot stipra sieviete, es novērtēju arī mugurkaulu vīrietī. Man patīk, ja vīrietis normas robežās ir greizsirdīgs un temperamentīgs – gluži kā es," uzskata Evelīna.

"Netīro deju" zvaigzne smejoties atceras, ka 16 gadu vecumā bija izdomājusi piecus kritērijus, kuriem bija jāatbilst viņas sapņu vīrietim. Toreiz viņai svarīgi šķitis, lai vīrietis ir vismaz 1,85 metrus garš, īsiem matiem, garšīgi gatavo, nesmēķē un labi dejo. Pēdējais kritērijs ir ļoti nozīmīgs joprojām.

Pati Evelīna attiecībās ar otru cilvēku sevi raksturo kā mīļu un gādīgu. "Ja reiz ar cilvēku vēlos būt, viņš ir lielisks, ja lielisks, tātad pelnījis labāko," spriež Evelīna.

Savā personībā viņa visaugstāk vērtē neatkarību, sirsnību un spēku. "Lai kādus lēmumus sieviete pieņemtu, tiem jābūt patstāvīgiem, neietekmētiem ne no tuvinieku, ne no sabiedrības puses," pamāca "Netīro deju" dalībniece.

Foto: DELFI
Daiļava nenoliedz, ka ir sieviete ar temperamentīgu raksturu, kurš parādījies jau bērnībā, kad dabīgi brūnie mati vēl bijuši blondi. "Es biju kautrīga ar svešiniekiem, bet mājās un sirdī – tāda spītniece un dumpiniece!" atminas Evelīna.

Simpātiskā brunete uzskata, ka ceļā uz panākumiem padoties nedrīkst. "Dzīve ir cīņa. Nekāds – es piekusu! Gadās, ka man gan jāuztaisa tie 200 pietupieni, gan jāiet uz darbu, kad brīvdienas gribas jau tik sen. Tas nogurdina gan fiziski, gan emocionāli, jo būt neatkarīgai nav viegli. Bet nekas nesniedz tādu gandarījumu kā pašas paveiktais."

Ikdienā gan ir pāris sadzīviskas lietas, kuras mērķtiecīgajai Evelīnai sagādā galvassāpes.

"Man ļoti nepatīk rīti! Man agri celties ir īstas mocības. Daudz vieglāk ir 24 stundas pavadīt nomodā. Otra lieta, kas man nepatīk, ir kārtot māju. Neesmu mājasmāte, kas nav, tas nav. Labāk divas stundas strādāt darbā, nekā stundu kārtot māju! Un vispār māja varētu sakārtoties pati! Jo nekārtība taču rodas patstāvīgi!" spriež spilgtā šova dalībniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!