Foto: F64

Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš pagājušajā gadā apprecējās ar sava biroja vadītāju Ivetu Strautiņu (abi kopā attēlā), jau šī gada pavasarī kļūs par tēvu – pāris gaida puisēnu.

"Iveta gaida bērnu, mēs abi kopā gaidām dēlu. Un tas, protams, nozīmē, ka šis gads būs īpašs," intervijā izdevumam Открыто! stāstījis Ušakovs, kurš precizējis, ka bērnam pasaulē jānāk jau drīz - pavasarī.

Ušakovam tas būs pirmais bērns, bet viņa sievai Ivetai jau ir 14 gadus vecs dēls Edgars, kurš dzimis viņas iepriekšējās laulības laikā.

Runājot par attiecību attīstības tempiem, Ušakovs intervijā atbild: "Mēs esam pieauguši cilvēki un visu to varam izdarīt daudz ātrāk. Ko tur slēpt - mēs visu ko esam piedzīvojuši. Turklāt pēc tik ilga darbā kopīgi pavadīta laika gan jau kaut kā tiksim galā ar arī mājas soli."

Savukārt Strautiņa iepriekš izteikusi savu satraukumu par jau paredzamajiem negatīvajiem komentāriem bērna sakarā.

"Atkal nenoturējos un palasīju komentārus - kas tad tur var būt šitai latvietei ar krievu, kas tur tagad dzims. Un tas atkal sāp. Jo, ziniet, mīlestībai robežu nav," viņa izteicās intervijā žurnālam Ieva.

Tāpat Ušakovs žurnālam Открыто! pastāstījis par vēl kādu rīdziniekus ļoti satraucošu jautājumu - slavenajiem kaķiem Kuzju un Muri.

"Domāju, ka Kuzja sevi uzskata par skaistāko kaķi pilsētā, viņam par to nav nekādu šaubu. Mūsu kaķi ir kļuvuši ļoti populāri. Muzeju naktī vienmēr stāv gara rinda cilvēku, kas vēlas ar viņiem nofotografēties.

Pieļauju, ka lielai daļai pilsētnieku ir fotogrāfijas ar kaķiem, kas uzņemtas šajā [t.i., Rīgas domes priekšsēdētāja] kabinetā," stāstījis Ušakovs, kurš neplāno Kuzju un Muri ņemt uz dzīvi savās mājās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!