Foto: Publicitātes foto

Latvijas Televīzijas (LTV) šlāgermūzikas raidījumu "Latvijas sirdsdziesma" līdz šim vadīja Velga Vītola kopā ar Gunti Skrastiņu, taču pēdējā laikā Skrastiņš raidījumā vairs nav redzams. Kāpēc tā, to noskaidrojis izdevums "Privātā Dzīve".

Pēdējā raidījumā Gunta Skrastiņa vietā rosījās Nacionālā teātra aktieris Juris Hiršs, savukārt Skrastiņš, kā novērojusi "Privātā Dzīve", pēdējā laikā esot ļoti strauji novājējis. 67 gadus vecais Skrastiņš izskatoties "ļoti svešādi" un ir neparasti kalsns, taču vēl jūnijā, "Sirdsdziesmas" fināla koncertā bijis labā formā.

Kāds informēts avots žurnālam apliecinājis, ka Skrastiņš šobrīd kārtojot savu veselību. Viņa kolēģi atklājuši, ka aktieris bijis slimnīcā, bet nu veseļojas mājās. Skrastiņam arīdzan jāievēro īpašs ēšanas režīms.

"Nesen tika ierakstīti pirmie trīs jaunās sezonas raidījumi. Lai gan viņš bija gatavs ierakstam arī pagājušās nedēļas sākumā, Guntis tomēr pieņēma lēmumu kādu brīdi ēterā neiet un uzkrāt spēkus. Kopīgi ar Gunti nolemts, ka viņu kādu laiku televīzijā aizvietos viņa kolēģi un cīņubiedri," pastāstīja kāds Skrastiņa kolēģis televīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!