Foto: AP/Scanpix

Žurnāls Rolling Stone jaunākajā numurā publiskojis sarakstu ar divdesmit seksīgākajiem sportistiem pasaulē – tajā iekļuvuši gan olimpiskie un pasaules čempioni, gan mazāk zināmi sportisti; tiesa, pirmā vieta gan nevienu īpaši nepārsteidz.

Starp 20 mūsdienu sporta skaistuļiem ir pa vienam daiļlēcējam, biatlonistam, hokejistam, basketbolistam, biatlonistam, daiļslidotājam, amerikāņu futbolistam, pa diviem regbija spēlētājiem, Formula-1 pilotiem (Hamiltons un Alonso), tenisistiem (Safins un Nadals) un vieglatlētiem, tostarp pasaulē ātrākais cilvēks Useins Bolts.

Saskaņā ar Rolling Stone aptauju visskaistākie ir peldētāji un futbolisti - šo sporta veidu pārstāvji topā ir pa trim.

Rezultātā skaistāko sportistu topa trešajā vietā ir ierindots 28 gadus vecais amerikāņu peldētājs Raiens Lohte, kurš ir pieckārtējais olimpiskais čempions. Turklāt ”Lohtenators", kā viņu sauc fani, esot arī diezgan liels meitu ģēģeris.

Otrajā vietā iekļauts 27 gadus vecais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu, kurš arī ir slavens ne tikai ar savu skaisto spēli futbola laukumā, bet ar miesaskārību un daudzu sieviešu siržu salaušanu (šobrīd viņš ir kopā ar krievu modeli Irinu Šeiku).

Savukārt topa pirmajā vietā bez pārsteigumiem ir slavenais angļu futbolists Deivids Bekhems (attēlā) - viņš jau sen no pasaules sporta leģendas kļuvis par popkultūras ikonu. Šobrīd viņš spēlē Los Angelos Galaxy klubā ASV, un ir viens no visu laiku vislabāk apmaksātajiem futbolistiem pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!