Foto: EPA/LETA

11. jūnijā Dienvidāfrikas Republikā tiks atklāts pasaules čempionāts futbolā, un, gatavojoties šim sporta dzīvē nozīmīgākajam pasākumam, žurnāls OK! sastādījis sarakstu ar desmit pasaules seksīgākajiem futbolistiem.

Vairums no šiem sportistiem ir arī visbagātāko futbolistu sarakstā, tāpēc žurnāls viņus rekomendē arī kā potenciālos līgavaiņus. Tiesa, visbagātākais un visseksīgākais futbolists pasaulē - 35 gadus vecais angļu pussargs Deivids Bekhems, kurš šobrīd aizdots klubam AC Milan - jau sen ir precējies ar Spice Girls dziedātāju Viktoriju Adamsu.

Seksīgāko futbolistu saraksta otrajā vietā iekļauts 33 gadus vecais zviedru futbolists Fredriks Ljungbergs, kurš šobrīd spēlē ASV klubā Seattle Sounders FC, bet trešajā - 25 gadus vecais portugālis Krištianu Ronaldu no Madrides Real.

No ceturtās vietas līdz astotajai sarakstā ieņēmuši tikai britu futbolisti - Portsmouth vārtsargs Deivids Džeimss (39), Chelsea pussargs Frenks Lampards (31), jau profesionālu karjeru beigušais Džeimijs Redneps (36), Maikls Ouvens no Manchester United (30) un Stīvens Džerards no Liverpool (29).

Devītajā vietā ierindojies Francijas izlases un kluba Barcelona uzbrucējs Tjerī Anrī (32), bet desmitnieku noslēdz 26 gadus vecais spāņu uzbrucējs Fernando Toress no angļu kluba Liverpool.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!