Foto: AFP/Scanpix
Vienā no lielākajiem geju portāliem veikta aptauja, lai noskaidrotu, kurš no homoseksuāli orientētiem cilvēkiem pasaules šovbiznesā vismazāk slēpj savu seksuālo orientāciju.

Aptaujā piedalījās vairāki tūkstoši geju, un viņu balsošanas kritērijos ietilpa slaveno geju nekautrēšanās no savas seksuālās orientācijas, cik sen viņš ir "iznācis no skapja", kā arī homoseksualitātes propaganda.

Rezultātā publiskots saraksts ar septiņiem "gejiskākajiem gejiem, starp kuriem ir britu dziedātājs Eltons Džons, amerikāņu žurnālists Andersons Kūpers, britu aktieris Ruperts Everets un amerikāņu aktieris Metjū Dalass.

Topa trešajā vietā ir puertorikāņu dziedātājs Rikijs Mārtins ar 15,9procentiem balsu, bet otrajā - amerikāņu aktieris Nīls Patriks Hariss, par kuru nobalsojuši 20,3 procenti geju.

Savukārt topa pirmajā vietā visai pārliecinoši ierindots 35 gadus vecais amerikāņu kino, televīzijas un teātra aktieris Metjū Bomers (attēlā), par kuru kā "visgejiskāko geju" balsojuši 42,6 procentu geju.

Bomeram ir attiecības ar publicistu Saimonu Holzu, un pārim ir trīs bērni, no kuriem divi ir dvīņi, kas nākuši pasaulē ar surogātmātes palīdzību. Kā atzīst paši geji, viņi ir tikai priecīgi, ka Bomeru par seksa simbolu uzskata arī miljoniem sieviešu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!