Foto: EPA/LETA

Lielbritānijā veiktā aptaujā apkopots britu sieviešu viedoklis, kurā noskaidrojies, ka vispievilcīgākais augums no slavenību vidus ir amerikāņu dziedātājai Bejonsai (attēlā), kura arī ieguvusi seksīgākā dibena īpašnieces titulu, ziņo laikraksts The Telegraph.

Bejonsu par pievilcīgākā auguma īpašnieci atzinusi ceturtā daļa aptaujāto britu sieviešu, bet katrs piektais brits seksīgākā auguma īpašnieces titulu piešķīris amerikāņu aktrisei Meganai Foksai.

Foksa aptaujāto britu vīriešu vidū atzīta par to slavenību, ar kuru "parastie mirstīgie" labprāt pārgulētu, ja viņiem būtu iespēja izvēlēties partneri no visām pasaulē populārām šovbiznesa zvaigznēm.

Lai gan Foksa ieguvusi visiekārojamākās sievietes titulu, Bejonsa viņu pārspēj citās kategorijās - 34% aptaujāto abu dzimumu pārstāvji atzinuši, ka dziedātājai ir pievilcīgākais dibens slavenību vidū, bet ceturtā daļa respondentu sajūsminājušies par Bejonsas kājām.

Pievilcīgāko slavenību vidū ierindojusies arī aktrise Andželīna Džolija, kura britu vidū iecienīta savu skaisto acu dēļ, aktrise Keira Naitlija atzīta par jaukākās sejas īpašnieci, bet Dženifera Anistone britu simpātijas izpelnījusies ar savu frizūru.

Turpretī pārmērīgi tievā bijusī dziedātāja un grupas Spice Girls dalībniece Viktorija Bekhema šajā aptaujā abu dzimumu vidū atzīta par visnepievilcīgākā auguma īpašnieci.

Galerijā seksīgākā dibena īpašniece, dziedātāja Bejonsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!