Foto: Privātais arhīvs
Pēc septiņu gadu draudzības apprecējies pazīstamais latviešu modes mākslinieks Atis Artemjevs, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve". Par viņa vīru kļuvis lietuvietis Pauļus Jančausks, kurš strādā par izpilddirektoru uzņēmumā "The Mice Cream".

Pagājušajā otrdienā Ņujorkā bija par vienu laimīgu pāri vairāk – tur aizvadītas latvieša un lietuvieša kāzas. Bildinājumu savam mīļotajam Pauļum Atis tika izteicis jau pirms septiņiem gadiem abu draudzības sākumā.

Kā vēsta "Privātā Dzīve", kāzām abi kungi bija saposušies godam – "Gucci" zīmola štātēs un iešļūcenēs ar kažokādas apdari. Laulība noslēgta birojā Ņujorkā, kur jau 12 gadus var precēties viendzimuma pāri. Pēc apprecēšanās abi iepirkušies delikatešu veikalā un turpinājuši svinēt savu mīlestību viesnīcā.

Artemjevam šīs nav pirmās laulības. Pirms 14 gadiem viņš apprecējās ar amerikāņu sievieti, abiem ir kopīgs dēls Aleksandrs Čārlzs, viņam jau 11 gadu. Lai gan šķiršanās periodā pārim bija nesaskaņas par Ata tiesībām satikt dēlu, tagad viss ir kārtībā.

Plašāk par šīm attiecībām un kāzām lasi 28. februāra izdevumā "Privātā Dzīve!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!