Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jau labu laiku kuluāros mēļoja par nesaskaņām dažādu populāru Krievijas raidījumu vadītājas, žurnālistes Ksenijas Sobčakas un aktiera, režisora Maksima Vitorgana laulībā. Pāris savu privāto dzīvi līdz šim nekomentēja, bet nu abi izplatījuši publisku paziņojumu par šķiršanos.

"Mēs esam spiesti publiski komentēt savas attiecības, lai izbeigtu visas spekulācijas. Mēs jau ilgu laiku dzīvojam atsevišķi un katrs savu dzīvi. Kamēr mēs dzīvojām kopā, bijām viens otram uzticīgi. Mēs nedalām īpašumus un, vēl jo vairāk, bērnu, kuru turpinām kopā audzināt kā mīloši vecāki," identiskos paziņojumos savos "Instagram" foto blogos paziņojuši Sobčaka un Vitorgans.

Par nesaskaņām Sobčakas un Vitorgana laulībā mēļoja jau vairākus mēnešus. Sobčakai tika arī piedēvēts romāns ar teātra režisoru Konstantīnu Bogomolovu, ar kuru kopā viņa vairākkārt tika manīta dažādos pasākumos. Aculiecinieki presei klāstīja, ka abi viens otram esot veltījuši arī dažādas mīļuma izpausmes.

Pēdējā laikā arvien biežāk presē parādījās skandalozi ziņu virsraksti saistībā ar mīlas trijstūri starp Sobčaku, Vitorganu un Bogomolovu. Tā, piemēram, pirms kāda laika kaimiņzemes mediji ziņoja, ka Ksenijas vīrs sievas mīļākajam greizsirdības uzplūdā salauzis degunu.

Par iespējamajām attiecībām ar Bogomolovu Sobčaka nekādus komentārus nav sniegusi.

Sobčaka un Vitorgans apprecējās lielā slepenībā. Abi 2013. gada 1. februārī sagādāja pārsteigumu kinoteātrī "Фитиль", kur bija plānota Vitorgana filmas pirmizrāde, uz skatuves izskrienot kāzu tērpos un paziņojot, ka tagad viņi ir vīrs un sieva.

Savukārt 2016. gada rudenī piedzima abu kopīgais dēliņš Platons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!