Foto: Vida Press

Aktieris Orlando Blūms un dziedātāja Keitija Perija (abi attēlā) nereti tiek dēvēti par vienu no skaistākajiem šovbiznesa pārīšiem, bet tagad tapis zināms, ka mīlētāji pašķīrušies.

"Pirms baumas un falsifikācijas kļūst nekontrolējamas, vēlamies apstiprināt, ka Orlando un Keitija šobrīd nolēmuši viens no otra ieturēt cieņpilnu, mīlošu atelpu," pāra oficiālie pārstāvji šonedēļ paziņojuši izdevumam "Us Weekly".

Romantiskas attiecības starp Blūmu un Periju uzvirmoja aizvadītā gada sākumā, un ātri vien abi kļuva par vienu no karstākajiem un apspriestākajiem šovbiznesa pārīšiem.

Tiesa, runas, ka starp mīlētājiem uzvirmojušas nesaskaņas, uzvirmoja jau novembrī. Anonīmi informatori medijiem toreiz klāstīja, ka Perija vēlas apprecēties un radīt pēcnācējus, savukārt Blūma plāni pagaidām neesot tik nopietni.

Savukārt decembrī pāra fani atviegloti uzelpoja – paparaci dziedātāju un aktieri pieķēra kopā, un nekas neliecināja, ka abi būtu pašķīrušies.

Jāatzīmē, ka Blūms un Perija baudīja viens otra sabiedrību arī vienā no daudzajiem "Oskaru" ceremonijas, kas norisinājās naktī no svētdienas un pirmdienu, burziņiem. Abi nekautrējās no mīļuma izpausmēm un labprāt arī pozēja fotogrāfiem, pat ne mazdrusciņ nevedinot domāt, ka nolēmuši attiecībās ieturēt pauzi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!