Foto: Sputnik/Scanpix

Populārā Krievijas realitātes šova "Dom 2" vadītāja, multimāksliniece Olga Buzova (attēlā) iemantojusi prāvu fanu un arī nelabvēļu pulciņu. Daudzi no daiļaviņas kritiķiem smīkņā par viņas prāta spējām, ko, starp citu, publiski paguvis apšaubīt arī humorists Maksims Galkins.

Šobrīd Buzova bauda popularitātes augstāko punktu – mediji nenogurstoši raksta par viņas aktivitātēm mūzikas un modes lauciņā, neaizmirstot arī sekot līdzi notikumiem smukulītes privātajā dzīvē.

Jau šovā "Dom 2" Buzova skatītājiem bija viesusi šaubas par savu prasmi skaidri formulēt domas, bet tagad šovbiznesa zvaigzne atbildējusi kritiķiem.

Olga nav slēpusi izbrīnu par nepatīkamajiem vārdiem, ko viņai adresē kolēģi no šovbiznesa vides, un atklājusi – viņai nav ne jausmas, kādēļ cilvēki tik ļoti dusmojas uz viņu.

"Jūs, kuri tik pārliecināti runājat par to, ka Buzova ir stulba – jūs mani ne reizi neesat redzējuši, izņemot televizorā, jūs neesat ar mani komunicējuši. Bet man lieliski strādā smadzenes, katru minūti tās rada neticamas idejas, iekšā viss virmo.

Es esmu laimīga! Un vēlos pateikt lielu paldies tiem nedaudzajiem māksliniekiem, kuri nolēma mani aizstāvēt, nespļauj manā virzienā un nesaka: "Fū, viņa ir stulba."," intervijā izdevumam "Теленеделя" atzinusi Buzova un pateikusies arī ģimenei un draugiem par atbalstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!