Foto: Publicitātes foto
Nesen Mežaparkā aizvadīts ļoti īpašs notikums – pirmais "Ladies Club" jeb "Lēdiju kluba" pasākums. Tajā vienkopus sanākušas panākumiem bagātas sievietes, kuras sevi veiksmīgi pierādījušas gan uzņēmējdarbībā un citās sfērās, gan ietekmīgos un vadošos amatos.

Pasākums norisinājās "Mežaparka rezidencēs", villā "Corylus". Tā viešņām bija iespēja piedalīties šampanieša bāra "Modernists" īpašnieka Mārtiņa Pīlēna vadītā šampanieša skolā, kā arī ar virtuālās realitātes palīdzību izzināt, kā tuvākajā nākotnē tiks apbūvēta vide ap savrupnamu.

Vakara gaitā bija iespēja iegādāties arī īpašu šampanieti, no kura pārdošanas iegūtie līdzekļi tika ziedoti 13 gadus jaunā tenisista Dāvja Roļa profesionālās attīstības atbalstam. Jau šobrīd liepājnieks Dāvis ir guvis panākumus Latvijas līmenī – 2017. gadā viņš iekļuva labāko trijniekā U12 vecuma grupā, bet šajā gadā viņš ieguva augstāko reitingu U14 grupā.

Atbalstīt jauno talantu bija ieradusies arī tenisiste Jeļena Ostapenko, kura priecēja ar stilīgi vizuālo tēlu. Sportiste bija ģērbusies modīgā džemperkleitā, kas bagātīgi izšūta ar fliteriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!