Foto: AP/Scanpix

Populārais krievu hokejists Aleksandrs Ovečkins, kurš pirms diviem gadiem apprecējās ar modeli un aktrisi Anastasiju, kļūs par tēvu. Šonedēļ plašākai sabiedrībai tapis zināms, ka sportista sieva ir gaidībās.

Jau vēstīts, ka ceturtdien Ovečkina pārstāvētā Vašingtonas "Capitals" vienība pirmo reizi vēsturē izcīnīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausu. Ovečkins, kurš ir "Capitals" kapteinis, tika atzīts par Stenlija kausa izcīņas vērtīgāko spēlētāju.

Jau labu laiku publiskajā telpā mēļoja, ka Ovečkina ģimenē gaidāms pieaugums, un pēc spēles "Twitter" tīklā to oficiāli apstiprinājusi "Washington Post" reportiere, kurai uzticēts sekot līdzi "Capitals", Izabella Kuršudīana. Viņa norādījusi, ka "tas jau ir izskanējis, bet Ovečkins un viņa sieva gaida pirmdzimto".

Arī pēcspēles intervijā kanāla "Hockey Night" žurnālistam Skotam Oukam apstiprinājies, ka Ovečkina sieviņa ir mātes cerībās.

"Tātad tu tagad esi precējies, Nastja gaida jūsu pirmdzimto, tu dabūji Stenlija kausu. Vai dzīve vispār var būt vēl labāka, nekā tā ir šovakar?" taujājis žurnālists. "Tas ir neticami, es vienkārši esmu laimīgs," atbildējis Ovečkins.

Atgādinām, ka Ovečkins un Anastasija savu laulību oficiāli reģistrēja pirms aptuveni diviem gadiem, savukārt pērn vasarā pāris sarīkotā iespaidīgas kāzu dzīres.

This is out there now, but Ovechkin and his wife are expecting their first child. She was on the ice tonight with her sister and father. Fans were congratulating her and Alex on the pregnancy.

— Isabelle Khurshudyan (@ikhurshudyan) June 8, 2018

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!