Foto: DELFI

Režisors un pieredzes bagātais seksa guru Miks Ozoliņš (attēlā), kurš sevi dēvē arī par sieviešu – vīriešu attiecību speciālistu, ar neapskaužamu apņēmību turpina izglītot ļaudis pavedināšanas, savaņģošanas un flirtēšanas mākslā, un tuvākajā laikā viņš nolēmis sarīkot īpašu bezmaksas semināru latviešu dāmām.

Ozoliņš šonedēļ publicējis kārtējo video, kurā beidzot paziņojis vēsti, uz kuru, iespējams, daudzas daiļā dzimuma būtnes klusībā cerējušas jau ilgi - seksa guru tuvākajā laikā rīkos bezmaksas semināru internetā, kurš būs īpaši paredzēts latviešu sievietēm.

Miks Latvijas dāmām apsolījis sniegt semināru par attiecībām, turklāt par šo pakalpojumu viņš neprasīs ne centu, un, kas vēl jo svarīgāk, latviešu sievietes šobrīd var viedajam seksa guru iesūtīt savus jautājumus par attiecību tēmu.

Tāpat Ozoliņš pavēstījis, ka interneta seminārā viņš ir gatavs atklāt arī atbildi uz pašu lielāko noslēpumu, kas daudzām dāmām liedz naktīs mierīgi gulēt, proti, kas jādara sievietei, lai viņas noskatītais vīrietis gribētu pievērsties ģimenes dzīvei.

Ja ar to vēl nav gana, Miks latvietēm ir gatavs arī sniegt padomus, kā uzzināt vīrieša patiesos nodomus, kā atšķirt prastu krāpnieku no īsta vīrieša un pēc kādām pazīmēm secināt, ka esi tikai viņa mīļākā un nekas vairāk.

Kā vēsta Ozoliņa oficiālais paziņojums, ko viņš izsūtījis medijiem, fakts, ka pirmais publiskais seminārs, ko viņš vadīja Latvijā, cieta pamatīgu neveiksmi, nav liedzis Mika biznesam veiksmīgi pārcelt savu darbību interneta vidē.

"Latvijā manu klientu sarakstā ir gan dažas populāras mūziķes, gan arī zināmi uzņēmēji. Šos cilvēkus apkalpoju individuāli, bet lielāko daļu pārējo klientu - grupās.

Katram klientam tiek piemērota individuāli atbilstošākā programma. Ar interneta starpniecību varu palīdzēt lielākam cilvēku skaitam īsākā laika posmā, neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas," pavēstījis Miks, kurš neslēpj, ka viņam klienti ir ne tikai ASV un Latvijā, bet arī Norvēģijā, Vācijā, Tadžikistānā, Skotijā, Anglijā un Kanādā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!