Foto: LETA

Populārais latviešu hokejists Sandis Ozoliņš (attēlā), kurš šobrīd pievienojies Kontinentālās Hokeja līgas klubam Atlant, nolēmis izlikt pārdošanā savu Mercedes automobili.

Automašīnu Mercedes Benz S500 hokejists iegādājās pirms trim gadiem, bet šobrīd tā izlikta tirdzniecībā - kā vēsta žurnāls Privātā dzīve, jebkurš interesents populārā sportista mašīnu var aplūkot un iegādāties Baltijas Auto centrā.

Lai gan pirms trim gadiem Ozoliņš šo mašīnu iegādājies par aptuveni 100 000 eiro, šobrīd viņa automašīnu iespējams nopirkt par divreiz mazāku summu - Baltijas Auto centra mājaslapā izvietotā informācija liecina, ka tā tiek tirgota par 48 500 eiro.

Sludinājums vēsta, ka trīs gadu laikā ar automašīnu nobraukti vairāk nekā 72 tūkstoši kilometru. Auto motora jauda ir 387 zirgaspēki, bet pilsētā šis auto modelis paterē aptuveni 16,5 litrus degvielas uz simts kilometriem.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka neilgi pēc Ozoliņa došanās uz Krieviju pašmāju mediju rīcībā nonāca informācija, ka viņš atjaunojis attiecības ar bijušo TV "seju" Annu Lieckalniņu un abi saderinājušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!