Foto: Mango

Aizvadītās nedēļas nogalē medijos strauji izpaltījās vēsts, ka populārais latviešu hokejists un hokeja kluba Dinamo Rīga kapteinis Sandis Ozoliņš iesniedzis Rīgas rajona tiesā laulības šķiršanas iesniegumu.

Tieši tās pašas nedēļas nogalē Latvijas blondīņu asociācijas Go Blonde ballītē Pink Party Ozoliņš ieradās kopā ar savu jauno mīlestību - kādreizējo TV dīvu un Go Blonde aktīvo blondīni Annu Lieckalniņu (abi attēlā).

Anna Lieckalniņa mīlināmies ar Sandi Ozoliņu jau bija pamanīta pie Rīgas Motormuzeja, kur norisinājās Go Blonde rīkotais Merilinas Monro līdzinieču konkurss Džezā tikai meitenes. Tiesa gan, Ozoliņš šo pasākumu klātienē neapmeklēja, bet cītīgi savu mīļoto gaidīja automašīnā Rīgas Motormuzeja auto stāvlaukumā.

Kamēr citi Ozoliņa draugi mainījuši sievas un draudzenes, Stenlija kausa ieguvējs medijos vienmēr sevi pozicionējis kā kārtīgu un uzticamu ģimenes cilvēku. Sandis pēc atgriešanās Latvijā neskaitāmās intervijās uzsvēris savas ģimenes, bet jo īpaši sievas Sandras, nozīmi un nenovērtējamo ieguldījumu viņa cīņā ar atkarību no alkohola. Tomēr pēc gandrīz 18 gadu ilgas kopdzīves hokejists nolēmis šķirt laulību.

Izklaides portāls Mango Ozoliņu ar viņa jauno aizraušanos, par Latvijas seksīgāko sievieti dēvēto Annu Lieckalniņu sastapa naktsklubā Godvil, kur abi mīlnieki viens pret otru neslēpa jaundzimušās jūtas un draugu klātbūtnē mīļi apskāva viens otru, nevairoties kvēli skūpstīties.

Anna un Sandis ballītes laikā lielākoties uzturējās kluba pīpētavā Go Blonde aktīvo blondīņu un viņu dzīvesdraugu kompānijā, kur tika malkoti arī alkoholiskie dzērieni. Kāda klubā Godvil sastaptā blondīne, kura vēlējās palikt anonīma, atklāja, ka Anna un Sandis jau labu laiku dzīvojot kopā un esot skaidri redzams, ka abi uzvedas kā iemīlējušies jaunieši.

Lieckalniņai no iepriekšējām attiecībām ar basketbolistu Aigaru Vītolu aug meita Annija Aleksandra, kura dzīvo kopā ar tēvu, bet Ozoliņa dēli Amerikā dzīvo kopā ar māti Sandru.

Galerijā: Anna Lieckalniņa un Sandis Ozoliņš Godvilā notiekošā Go Blonde festivāla fināla ballītē Pink Party.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!