Foto: Privātais arhīvs

Kamēr lielākā daļa Latvijas turpina aprunāt slavenā guļbūvju celtnieka Venta Vītola (attēlā) kaislības ar dzejniecei Magoni Burku, vīrieša dzimtajā Kandavā jau iemesls jaunām tenkām – arī Venta otrā dēla mamma esot aizmukusi.

Vēl nesen Venta sieva Marita bija viņam līdzās priekos un bēdās, un abi publiski radīja saskanīga pāra iespaidu. Mīlnieki sociālajos tīklos par profila attēliem nereti izvēlējās romantiskas kopbildes, un Marita pat metās publiski aizstāvēt vīru cīniņā ar Magoni Burku.

Šobrīd abu sociālajos tīklos paveras pavisam cita aina. Visas mīļās kopbildes abi ir izdzēsuši, nomainīts arī precētā pāra attiecību statuss, pie tam Marita un Ventis pat pārtraukuši interneta draudzību viens ar otru.

Kandavā klīst runas, ka Venta un Maritas attiecības paputējušas. Kā mēļo vietējie iedzīvotāji, Marita kopā ar abu dēlu Juri devusies uz Tukumu un pašlaik mitinās krīzes centrā, kamēr Ventis turpina saimniekot Kandavas dzīvoklī viens pats.

Ventis, kurš savulaik savos sociālajos tīklos regulāri publicēja dēla Jura bildes, neskaitāmās galerijas ar sava dēla attēliem no sava profila ir izdzēsis. Pēdējo nedēļu laikā viņš pārpludinājis internetu ar brīvdienu bildēm, kurās viņš viens pats izklaidējas ar velosipēdu.

Savukārt Marita turpina publicēt bildes ar dēliņa gaitām. Tēvs šajās bildēs vairs nav redzams. Uzkrītošās izmaiņas Venta sociālajos tīklos pamanījušas arī Latvijas brīvās sievietes.

Pie vientuļā Vītola fotogrāfijām dāmas jau sāk atstāt draiskus komentārus, lūdzoties "pavizināt" ar savu "smuko ričuku" un paužot gatavību doties līdzi brašajam guļbūvju celtniekam dažādos izbraucienos, kad vien viņš paaicinās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!