Foto: Tomass Lukomskis

Pirms pusotra gada šovā Okartes skatuve iepazītā dīdžejmeitene un dziedātāja Liene Brikouska jeb vienkārši Seksīgā Lee (attēlā) daudzus pārsteidza, izejot pie vīra, bet ilgi baudīt laulības labumus, šķiet, šim pārim nav izdevies.

Ne pirms, ne pēc laulībām Lienes mīļotais vīrietis Aleksandrs Ušakovs pēc publicitātes nerāvās un kopā ar sievu reti izgāja sabiedrībā, bet tagad abi dzīvo pavisam dažādas dzīves.

Kamēr Seksīgā Lee savus sociālo tīklu profilus pārpludina ar drosmīgām bildēm no sporta zāles, klubiem, dažādiem fotoprojektiem un vienkārši draiskiem selfijiem, Sašas sociālo tīklu aktivitātes iezīmē citu ainu - viņa ierakstos bieži pieminēts abu kopīgais dēls Frederiks, un viss liecina, ka abi kopā dodas gan ikdienas gaitās, gan ceļojumos.

Frederikam arī tapis savs Facebook profils, bet starp viņa draugiem māmiņas nav. Arī Sašas virtuālo draugu lokā sievas nav, kas, ņemot vērā, ka Seksīgā Lee ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, vieš aizdomas, ka abu attiecības ir pajukušas.

Tāpat no viņas Instagram un Facebook profiliem pazudušas tās nedaudzās bildes, kur viņa bija redzama kopā ar vīru. Starp tām ir arī abu kāzu kopbildes, bet vai meitenes iekšlūpu vēl aizvien rotā uzraksts SASHA, nav zināms. 

Jau agrāk presē izskanējis, ka vīram apnikušas Lienes izklaides un vētrainais dzīvesveids. Lai gan kādu laiku pēc dēliņa piedzimšanas un kāzām Seksīgā Lee, šķiet, bija kļuvusi par nopietnu meiteni, ilgi tas nevilkās, un drīz vien viņa atgriezās naktsklubos, izrādot labi trenēto augumu.

Arī pāra paziņu lokā klīst runas, ka šai laulībai ir pienācis gals un Liene ģimenes dzīves vietā priekšroku devusi sportiskām aktivitātēm, bet gan Saša, gan Seksīgā Lee no komentāriem par privāto dzīvi atturas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!