Foto: AFP/Scanpix/LETA/Reuters/Scanpix/LETA

Amerikāņu modele un aktrise, pagājušā gadsimta deviņdesmito gadu sekssimbols Pamela Andersone negaidīti atkal kļuvusi par precētu sievu. Ārzemju mediji ziņo, ka 52 gadus vecā skaistule mijusi gredzenus ar Holivudas filmu producentu Džonu Pītersu.

Andersone un 74 gadus vecais Pīterss 20. janvārī apprecējušies privātā ceremonijā Malibu, vēsta izdevums "The Hollywood Reporter".

Andersoni un Pītersu pirms vairāk nekā 30 gadiem jau vienoja romantiskas attiecības, kas vēlāk pajuka. Kā vēsta izdevums, abi pirms pāris mēnešiem atsākuši tikties un šoreiz nav vilcinājušies ar kāzām.

"Visapkārt ir skaistas meitenes. Es varētu izvēlēties jebkuru, bet nu jau 35 gadus es esmu vēlējies tikai Pamelu. Viņa mani padara mežonīgu – labā nozīmē. Viņa mani iedvesmo. Es viņu sargāju un izturos pret viņu tā, kā viņa to ir pelnījusi," izdevumam pastāstījis Pīterss.

Andersone un Pīterss pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados iepazinās izdaudzinātajā "Playboy" savrupnamā. Pamelai tolaik bija tikai 19 gadi.

Andersone pirms tam jau ir bijusi precējusies četras reizes. Divas no tām – ar amerikāņu pokera spēlētāju Riku Salomonu. Pamela ir arī mamma diviem dēliem, kas nākuši pasaulē viņas pirmajā laulībā ar rokeri Tomiju Lī. Šī oficiāli noslēgtā savienība Andersones attiecību pieredzē bija rekordilga – pāris bija precējies trīs gadus.

Arī Pītersam pagātnē ir četras izjukušas laulības. Viņš ir piecu bērnu tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!