Foto: Vida Press

Deviņdesmitu gadu "seksbumba" Pamela Andersone vēlreiz noticējusi laulības laimei un teikusi jāvārdu savam miesassargam.

53 gadus vecā šovbiznesa zvaigzne apprecējusies paslepeni no sabiedrības acīm pagājušā gada beigās, Ziemassvētkos, savā dzimtas īpašumā Kanādā, vēsta ārvalstu mediji.

Viņas izredzētais ir Dens Heihersts, ar kuru Pamela iepazinusies 2020. gada sākumā. Heihersts ir skaistules miesassargs un ir 13 gadus jaunāks par Pamelu. Abus īpaši satuvinājusi pandēmijas laika kopābūšana, jo "piespiedu" kopdzīve likusi sadraudzēties, kas vainagojās ar lēmumu attiecības noformēt juridiski.

Atsevišķi tabloīdi ziņo, ka šīs laulības Andersonei ir piektās, bet citi – ka tomēr sestās. Lieta tāda, ka viņas iepriekšējā laulība ar producentu Džonu Petersu ilga tikai nieka 12 dienas, līdz tika šķirta. Pati Pamela vēlāk teikusi, ka patiesībā juridiski laulības fakts nemaz neesot ticis fiksēts.

Pamelas Andersones precību skaits ir seši, bet vīru kopskaits – pieci, jo ar producentu Riku Solomonu (trešo vīru) viņa precējās divreiz. Pirms tam Pamela bija precējusies ar mūziķiem Tomiju Lī un Kidroku, tad sekoja Solomons un pēc viņa traģikomiski īsā kopābūšana ar Džonu Petersu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!