Foto: Vida Press

Seriāla Baywatch zvaigzne un modele Pamela Andersone nesen izgājusi sabiedrībā kopā ar savu 19 gadus veco dēlu Brendonu Lī (abi attēlā). Foto, kuros abi iemūžināti kopā, apliecina, ka puisis izaudzis par īstu siržu lauzēju.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Pamela kopā ar dēlu aizvadītās nedēļas izskaņā Losandželosā apmeklējusi Holivudas aktiera Šona Penna rīkotu labdarības pasākumu.

48 gadus vecā blondīne šoreiz par pavadoni bija izraudzījusies savu vecāko dēlu, un slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji vēsta, ka mamma ar lepnumu pozējusi fotogrāfiem kopā ar jau pieaugušo Brendonu.

Vēl jo iespaidīgāku abu iznācienu sabiedrībā darījis fakts, ka Pamela jau atkal bija īpaši piedomājusi pie sava vizuālā tēla. Viņa labdarības burziņā ieradās vīna sarkanā vakarkleitā, zem kuras auduma bija labi saskatāmi daiļavas krūtsgali.

Andersone ir mamma diviem dēliem - 18 gadus vecajam Dilanam Lī un jau iepriekš minētajam Brendonam. Abi nākuši pasaulē plaši apspriestajā un visai skandalozajā laulībā ar rokeri Tomiju Lī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!