Foto: Vida Press

Pēc augustā notikušās "Naudas cīņas" pelnītā atpūtā devies īru cīkstonis Konors Makgregors. Viņš kopā ar tuviniekiem relaksējas Ivisā, un sensāciju medniekiem ar kamerām izdevies tikt pie visai vērtīgiem kadriem, kuros iemūžināta ģimenes atpūta.

Ārzemju tabloīdi steidz ziņot, ka Makgregors laiskojas uz luksusa jahtas pie Ivisas krastiem. Ceļojumā viņš devies kopā ar mīļoto Dī Devlinu un abu kopīgo dēliņu Konoru Džeku junioru, kā arī citiem tuviniekiem un vairākiem draugiem.

Savas dienas Makgregors vada, nesteidzīgi malkojot kokteilīšus, baudot ūdens priekus un citas jestras izklaides, kuras naski no attāluma iemūžinājuši paparaci.

Jau vēstīts, ka augusta izskaņā par vienu no visapspriestākajiem notikumiem sportā kļuva cīņa starp amerikāņu pusvidējā svara bokseri Floidu Meivezeru un īru jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru.

Lai gan īru zvaigznei ringā nepaveicās, abu bokseru mačs ne bez iemesla tika nodēvēts par "Naudas cīņu" – Meivezers šajā cīņā sev garantēja 100 miljonus ASV dolāru lielus ienākumus, bet Makgregora garantētie ienākumi tika lēsti ap 30 miljoniem dolāru. Tiesa, kā vēstīja ārzemju mediji, naudas summas būtiski pieaugs, kad tiks sadalīti visi televīzijas un reklāmas ienākumi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!