Foto: Vida Press

Latviešu basketbolista, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis ne vienu reizi vien nonācis tabloīdu redzeslokā, pateicoties virtuālam flirtam ar kādu simpātisku sievieti, un tagad sensāciju medniekiem ar kamerām beidzot izdevies viņu reālajā dzīvē pieķert kopā ar kādu meiteni.

Allaž modrais amerikāņu tabloīds "TMZ" steidz vēstīt, ka Porziņģis trešdien vēlu vakarā kopā ar kādu noslēpumainu blondīni manīts pie Ņujorkas naktskluba "Marquee". Paparaci latviešu milzi un viņa pavadoni naski iemūžinājuši kadru virknē, kas strauji izplatījusies ārzemju medijos.

Tabloīds īpaši uzsvēris, ka Porziņģis un viņa simpātiskā pavadone kopā pametuši nakstklubu un devušies prom no izklaides vietas vienā automašīnā.

Jau vēstīts, ka Porziņģis trešdien atkal atgriezās laukumā pēc potītes savainojuma izārstēšanas. "Knicks" aizvadīja spēli pret Memfisas "Grizzlies", un latviešu basketbolists ar 18 gūtajiem punktiem palīdzēja savai komandai izcīnīt uzvaru. Savukārt naktsklubā viņš manīts vairākas stundas pēc spēles beigām.

Jāatzīmē, ka līdz šim Porziņģim mīlas frontē nav pārāk veicies. Savulaik viņš meta acis uz kārdinošu "Playboy" modeli. Vēlāk pievērsa uzmanību horvātu daiļavai Inesei Nikičai, bet saņēma atraidījumu. Savukārt šoruden atklājās, ka viņš mēģinājis savaldzināt pat skropstu pieaudzēšanas meistari Kristīni Deimon, bet arī viņa sportistam iedevusi kurvīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!