Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana un reperis Kanje Vests ir trešās kopīgās atvases gaidībās. Tiesa, bērniņa iznēsāšana uzticēta surogātmātei, un modrajiem paparaci nesen izdevies iemūžināt noslēpumaino sievieti, kurai uzticēts šis atbildīgais uzdevums.

Kā vēsta ārzemju mediji, surogātmātes vārds tiek turēts lielā noslēpumā. Zināms vien tas, ka viņa ir precējusies divu bērnu māte. Drošības apsvērumu dēļ tabloīdos publicētajās bildēs sievietes seja tiek slēpta.

Jaunākās ziņas liecina, ka bērniņam jānāk pasaulē janvāra izskaņā un tā būs meitenīte. Tiesa, publiskajā telpā tagad uzvirmojušas runas, ka surogātmāte, iespējams, iznēsā dvīņus, tomēr nedz Kima, nedz viņas vīrs šīs runas nav apstiprinājuši.

Tabloīds "TMZ" uzzinājis, ka slavenais pāris surogātmātei, kura iznēsā viņu bērnu, par šo pakalpojumu esot samaksājis 45 tūkstošus ASV dolāru. Savukārt izdevums "People" vēsta, ka Kimai nācies ļoti nopūlēties, lai atrastu piemērotu kandidāti šim uzdevumam.
Foto: AFP/Scanpix

"Visa ģimene ir stāvā sajūsmā. Kima mēnešiem ilgi meklēja surogātmāti, līdz beidzot atrada perfektu kandidāti," sacījis kāds anonīms informators.

Tāpat arī Kardašjana cītīgi uzrauga, ko ēd viņas bērna iznēsātāja. Viņai ir stingri aizliegts smēķēt, lietot alkoholu, iet karstā vannā, krāsot matus un ēst termiski neapstrādātas zivis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!