Foto: Vida Press

Futbolista Deivida Bekhema sieva un grupas Spice Girls bijusī dalībniece Viktorija (attēlā) nereti tiek dēvēta par vienu no stilīgākajām sievietēm pasaulē, taču jaunākie foto, kuros modes dāma iemūžināta, apliecina, ka reizēm kļūdās arī labākie.

Slavenību fotogrāfi Viktoriju, kura pati ir modes dizainere, nesen pamanījuši Ņujorkā. Allaž pēc jaunākajām modes tendencēm tērptā Bekhema šoreiz izskatījusies pagalam ērmīgi.

Parasti Viktorijas gaume komentārus neprasa, taču izskats, kādā viņa izgājusi sabiedrībā aizvadītās nedēļas izskaņā, raisījis neizpratni pat rūdītākajiem modes kritiķiem un stila pārzinātājiem.

Slavenā futbolista sieviņa bija tērpusies garos svārkos, augstpapēžu zābakos un platā džemperī, kurš atgādinājis maisu un viņas sievišķīgajam ķermenim licis izskatīties bezformīgam.

Fotogrāfijas ar Viktoriju izpelnījušās mediju ievērību, un Bekhemas tērpa izvēli analizējuši ārvalstu modes kritiķi. Lielākā daļa paziņojuši, ka šī bijusi viena no retajām reizēm, kad modes dāma ar savu apģērbu iebraukusi pamatīgās auzās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!