Foto: Vida Press
Kārtējā skandāla epicentrā nonākusi Kardašjanu ģimenīte. Šonedēļ atklātībā nonākuši satraucoši paparaci foto, kas likuši uzvirmot runām, ka Kortnijas Kardašjanas trīs bērnu tēvs Skots Disiks (attēlā kopā ar noslēpumainu sievieti) viņu krāpj.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka abu attiecības jau labu laiku ir neskaidras. Kortnija, kura ir vecākā no slavenajām Kardašjanu māsiņām, un Skots par pāri kļuva pirms vairāk nekā deviņiem gadiem, un abi audzina trīs kopīgus bērnus.

Savukārt 2015. gada vasarā šīs attiecības pajuka, jo paparaci tika pie kadriem, kuros Skots iemūžināts, mīlinoties ar savu jaunības dienu simpātiju Hloju Bartoli.

Pērnā gada rudenī ārzemju mediji steidza vēstīt, ka Kortnija un Skots ir izlīguši. Saticīga pāra iespaidu radīja arī bildes, kuros abi bija iemūžināti skūpstoties un mīlinoties.
Foto: Vida Press

Savukārt, kā vēsta izdevums "The Daily Mail", pagājušajā nedēļā Skots kopā ar Kortniju un viņas radiem atpūtās Kostarikā. Jāatzīmē, ka arī tur slavenās ģimenītes gaitām sekoja līdzi sensāciju mednieki ar kamerām un tie tika pie satriecošiem foto, kuros pazīstamākā dinastijas pārstāve Kima redzama bikini.

Kad jau likās, ka Kortnijas un Skota attiecības nokārtojušas, uzvirmojis jauns skandāls. Šīs nedēļas sākumā paparaci trīs bērnu tēvu pieķēruši kopā ar vairākām modelēm.

Tabloīdi vēsta, ka fotogrāfijas tapušas Maiami. Pāris dienas pēc atpūtas kopā ar Kortniju Kostarikā Skots jau meņģējies un mīlinājies ar citām sievietēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!