Foto: Publicitātes foto
Slavenākās Rīgas blondīņu trijotnes – Lienes Skulmes, Kristīnes Lindenblates un Natālijas Tumševicas (attēlā) - kopīgi dibinātais skaistumkonkursu rīkošanas fonds piedzīvojis izmaiņas – tā valdē turpina darboties vairs tikai viena no gaišmatēm.

Fonds IntRIGA World, kas nodarbojas ar augsta līmeņa skaistuma konkursu organizāciju, izplatījis paziņojumu, ka personīgu apsvērumu dēļ no fonda valdes izstājusies Liene Skulme.

Pirms kāda laika lēmumu izstāties no savienības un skaistuma konkursu rīkošanas pieņēma arī Natālija Tumševica, tā ka Lindenblate ir vienīgā no enerģisko blondīņu trijotnes, kura vēl palikusi skaistuma konkursu organizētāju fonda valdē.

Fonda atlikusī valde gan noliedz baumas, ka tas viss noticis dāmu personisko nesaskaņu dēļ. "Protams, ka dažreiz mūsu starpā rodas nesaskaņas, jo ir viedokļu atšķirība, taču apgalvojumiem, ka kāds no mums būtu sastrīdējies, nav pamata.

Pēdējo divu gadu laikā mēs esam bijuši tik daudz kopā, ka dažreiz vienkārši viens no otra nogurstam. Tas ir normāli," kompānijas valdes paputēšanu skaidro fonda valdes loceklis Mainots Vecvagars.

DELFI Izklaidei atklāj pati Liene, viņa šobrīd nodarbojas ar dizainu, gleznošanu un zīmēšanu, kas arī ir viņas iztikas avoti, tāpēc no skaistuma konkursiem viņa nedaudz atkāpusies.

Skulme gan turpināšot piedalīties fonda darbā arī neesot valdes locekles statusā, tāpēc runas par to, ka dizainere pilnībā pārtraukusi darbību skaistumkonkursu vidē, neatbilst patiesībai.

"Izstāšanās no valdes ir Lienes privātā lieta. Un viņai ir tādas tiesības, bet tas nav nekādā veidā saistīts ar kaut kādām nesaskaņām vai intrigām mūsu starpā," skaidro Vecvagars, uzsverot, ka fonds turpinās darboties un konkursi tiks rīkoti par spīti izmaiņām valdes sastāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!