Foto: Vida Press

Lai gan amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana nereti tiek uzskatīta par mūsdienu popkultūra modes ikonu, ne viss, ko viņa uzvelk mugurā, ir "stila policistiem" saprotams, un šonedēļ tabloīdu zvaigzne kritusi nežēlastībā pavisam ērmīgu čību dēļ.

Daudzi piekritīs, ka zeķēs apautas kājas iešļūcenēs vai sandalēs ir viens no nīstākajiem stila pārpratumiem. Tiesa, kā norāda dažādi modes izdevumi, slavenības šo absurdo tendenci cenšas padarīt stilīgu.

Šonedēļ uz šī grābekļa uzkāpsi Kardašjana, kura savās ikdienas gaitās Losandželosā bija devusies zeķēs un čībās. Īpaši lielu neizpratni raisījuši viņas izvēlētie apavi, kuru dēļ sociālo tīklu lietotāji daiļavu neganti izsmējuši.

Kā sprieduši stila eksperti un sociālo tīklu lietotāji, Kima bija apāvusi, iespējams, visu laiku neglītākās iešļūcenes, kādas jebkad redzētas. Turklāt ironiskā kārtā tās dizainējis viņas vīrs Kanje Vests, kurš vada zīmolu "Yeezy".

Tiek vēstīts, ka čību cena ir 150 ASV dolāru, un ne viens vien kritiķis atzinis, ka izmest tādu naudu par tik neglītām iešļūcenēm esot pilnīgs neprāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!