Par "Mis Visums 2001" ("Miss Universe 2001") piektdienas vakarā tika kronēta 20 gadus vecā "Mis Puertoriko" Denīze Kiņonesa Augusta. "Mis Visums 2001" fināls notika Puertoriko pilsētā Bajamonā.
Konkursā piedalījās 77 valstu pārstāves, taču finālā bija iekļuvušas skaistules no piecām valstīm - Indijas, Venecuēlas, Grieķijas, ASV un Puertoriko, kam ir ASV brīvi pievienojušās valsts statuss.

Divu stundu ilgajā finālā pretendentēm uz skaistumkaralienes kroni bija jāpiedalās iznācienā vakartērpos un peldkostīmos, kā arī jāatbild uz žūrijas jautājumiem.

Otro vietu ieguva "Mis Grieķija" Evelīna Papantoniu, trešo vietu - amerikāniete Keindesa Krīgere, ceturtā bija Eva Ekvalla no Venecuēlas, bet piektā - "Miss Indija", kara aviācijas pilote Selīna Džeitlija.

Pasākumā, kuru vadīja supermodeles Naomi Kempbela un Ella Makfērsone, uzstājās puertorikāņu popdziedātājs Rikijs Mārtins. Savukārt viens no deviņiem žūrijas locekļiem bija cits latīņamerikāņu dziedātājs - Marks Antonijs, kurš pats ir precējies ar bijušo "Mis Visums".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!