Foto: instagram.com/kimkardashian

Gandrīz droši var teikt, ka amerikāņu TV šovu zvaigzne un biznesa lēdija Kima Kardašjana ir profesionāla "interneta salauzēja" – ne vienu reizi vien viņas publiskotie foto izraisījuši plašu ažiotāžu un kļuvuši par sensāciju. Šonedēļ milzu ievērību guvusi Kimas pirmā kopbilde ar visiem četriem viņas bērniem.

Kardašjana un viņas vīrs, amerikāņu reperis Kanje Vests ir vecāki četriem bērniem – divām meitām un diviem dēliem.

Šopavasar pasaulē nāca pāra dēliņš Psalms, kuru iznēsāja surogātmāte. Kardašjanai un Vestam ir arī sešus gadus veca meita Norta un trīs gadus vecs dēliņš Seints, kura vārdiņš no angļu valodas tieši tulkojas kā "svētais". Savukārt pērn janvārī pasaulē nāca pāra trešā meitiņa Čikāga, kuru arī iznēsāja surogātmāte.

Lepnā četru bērnu mamma šonedēļ publiskai apskatei izlikusi pirmo kopbildi, kurā viņa tapusi iemūžināta kopā ar savām atvasēm.

Foto kļuvis par interneta hitu, "Instagram" izpelnoties vairāk nekā sešus miljonus sarkano sirsniņu, kas ir ievērojami vairāk nekā dažai labai Kimas plikbildei, ar kuru viņa mēģinājusi pievērst sev uzmanību.

View this post on Instagram

‪Bahamas 🇧🇸 Pics Coming Up! I thought taking a pic with three kids was hard OMG this is almost impossible! ‬

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 21, 2019 at 12:40pm PDT

Jau vēstīts, ka savus pirmos divus bērnus iznēsāja pati Kima. Ārsti pēc otrajām dzemdībām sievieti brīdināja, ka vēl viena grūtniecība var apdraudēt gan viņas, gan vēl nedzimušā mazuļa dzīvību, tāpēc trešo un ceturto pāra atvasi laida pasaulē surogātmāte.

Kardašjana un Vests gredzenus mija 2014. gadā. Šī ir Kimas trešā laulība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!