Foto: Vida Press

Šī gada sākumā sabiedrības dāma un dīdžejmeitene Parisa Hiltone izplatīja paziņojumu, ka viņa saderinājusies ar mīļoto amerikāņu aktieri Krisu Zilku. Topošā sieva beidzot ieskicējusi nākotnes plānus un atklājusi gaidāmo kāzu detaļas.

Hiltone izdevumam "Entertainmet Tonight" pastāstījusi, ka kāzu datums vēl neesot izvēlēts, bet tās, visticamāk, notiks rudenī.

"Mans brālis precēsies jūnijā, tāpēc mēs vēlamies to darīt dažus mēnešus vēlāk," atklājusi Hiltone, piebilstot, ka vislielākās problēmas sagādājot atrast datumu, kas derētu visiem tuviniekiem.

Tāpat arī viņa stāstījusi, ka aktīvi tiek meklēta svinību vieta. Arī līgavas kleitas dizains viņai jau esot padomā. "Es gribu, lai tā ir maģiska. Man patīk Disneja princešu stils," tā Hiltone.

Tiesa, kāzu plānošana nav vienīgais, kas nodarbina Hiltones prātu. Gana daudz rūpju prasot arī oficiālās saderināšanās ballītes organizēšana un vecmeitu ballītes rīkošana.

Jau vēstīts, ka aktieris miljonu mantinieci bildināja Aspenā, kur abi gadu mijā bija devušies slēpot. Mīļotais savai izredzētajai pasniedza divus miljonus vērtu gredzenu ar iespaidīgu briljantu. Savukārt prese sabiedrību par abu romantiskajām attiecībām pirmoreiz informēja pērnā gada sākumā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!