Foto: Privātais arhīvs

Ar krāšnu foto izlasi savu kuplo sekotāju pulku "Instagram" iepriecinājusi skaistumkonkursu dalībniece, modele Diāna Kubasova. Viņa nesen paviesojusies Bali, kur izbaudījusi vietējo kolorītu un dabas varenību.

Diāna publicējusi raibu kadru virkni, kurā iemūžinātas gan pasakainas pludmales, gan krāšņi dabasskati, gan kultūras pieminekļi, dzīvnieki un daudzi citi vietējie labumi.

Tā, piemēram, modele paviesojusies rīsu laukos un pēcāk padalījusies ar gūtajiem iespaidiem un atziņām par redzēto.

"Rīsu terases ir viens no autentiskākajiem Bali skatiem. Tās, protams, redzamas visur, tikko izbrauc no pilsētas, taču visslavenākā ir Tengalang. Kaut arī varētu šķist, ka tā ir pārāk tūristiska, tā ir pietiekami liela, lai viegli aizbēgtu no pūļiem.

Terases apskatei iesaku ieplānot vismaz stundu, uzvilkt ērtus apavus, kurus nav žēl sabojāt (tur ir ļoti dubļains), kā arī vismaģiskākās fotogrāfijas tur sanāks saullēktā un saulrietā," ar padomiem dalījusies Diāna.

Tāpat arī modele ieteikusi apmeklēt kādu tuvējo saliņu. "Esot Bali, noteikti iesaku apmeklēt Nusa Penida salu. Tā ir ļoti skaista, maz apdzīvota sala, kura atrodas tikai 45 minūšu braucienā ar ātrlaivu no Bali. Tā ir pilna skaistu lokāciju, kā šī Kelingking pludmale ar skatu uz "T-Rex" kalniem," vēstījusi Diāna.

View this post on Instagram

⛲️ Tirta Gangga ⛲️ ⠀ The royal water garden is another popular spot to visit in Bali. 🏝 ⠀ Even though the territory itself is huge - 1,2ha of pools, ponds and fountains surrounded by neatly cut lawns adorned with stepping stones, ornate statues and tropical gardens, it is particularly famous for this beautiful koi pond. 🐟 You can ‘tour’ it by stepping on these polygonal stepping stones. You can also feed the fish and you can buy fish food just before the entrance of the park. 🌳 ⠀ Tirta Gangga literally means water from the Ganges. The water is considered holy by the locals and is used during religious ceremonies.🙏🏽 ⠀ It is a favourite retreat and some weekends may seem a bit crowded, therefore I suggest you to go there on weekday mornings. ☀️ ⠀ 🇱🇻 🇱🇻 🇱🇻 Tirta Gangga ir karaliskais ūdens dārzs, kurš pats par sevi ir ļoti liels - 1,2ha ar baseiniem, dīķiem, strūklakām, parkiem ar statujām un tropiskeim dārziem. Taču slavenākais šī parka “spots” atrodas pie pašas ieejas - un tas ir šis skaistais dīķis ar koijām. 🐟 To var izstaigāt pa šiem daudzstūra akmeņiem, kā arī pabarot zivtiņas. Barību tām var nopirkt pirms ieejas parkā. 🥨 ⠀ Tirta Gangga tiešā tulkojumā nozīmē “ūdens no Gangas” un tiek uzkatīts par svētu, kā arī pielietots dažādās reliģiskās ceremonijās. 🙏🏽 ⠀ Tā ir ļoti populāra vieta tūristu apmeklējumiem un nedēļas nogalēs kļūst ļoti aizņemta, tāpēc iesaku uz turieni doties darba dienu rītos. ☀️

A post shared by 𝕄𝕚𝕤𝕤 𝕄𝕦𝕝𝕥𝕚𝕧𝕖𝕣𝕤𝕖 𝟚𝟘𝟙𝟠 (@dianakubasova) on May 5, 2019 at 9:52am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!