Foto: AP/Scanpix
Lielbritānijas prinča Viljama laulātajai draudzenei, Kembridžas hercogienei Katrīnai sestdien, 2.maijā, piedzimusi meitiņa, vēsta BBC.

Meitiņa piedzimusi 3,7 kilogramus smaga. Kā norāda Kensigtonas pils administrācija, gan meitiņa, gan hercogiene pēc dzemdībām jūtas labi.

Jau vēstīts, ka sestdienas rītā hercogiene Katrīna tika nogādāta Sv. Mērijas slimnīcā Londonas rietumos, jo sākās otrā mazuļa dzemdības.

To, ka Katrīna ir otrā mazuļa gaidībās, karaļnama pārstāvji apstiprināja pērnā gada septembrī. 

Iesākumā tika ziņots, ka  gluži kā pirmās grūtniecības laikā Katrīna cieš no pastiprināta nelabuma, un šī iemesla dēļ viņa kādu laiku nepiedalīsies oficiālos pasākumos, bet vēlāk Keitas veselība uzlabojās, un grūtniecības laikā viņa daudzkārt sabiedrību apbūra ar augošo puncīti un eleganto grūtnieces stilu. 

Karaliskā bēbja dzemdību "medības" sākās jau aprīļa vidū, kad tapa zināms - mazulis pasaulē Sv. Mērijas slimnīcas Lindo spārnā, kur 2013. gada jūlijā dzima Keitas un Viljama pirmā atvase, princis Džordžs, un kur savulaik abus dēlus pasaulē laidusi arī princese Diāna.

Drīz vien pie slimnīcas arī sāka pulcēties britu karaliskās ģimenes kvēlākie fani, kuri, rotājušies ar dažādiem nacionāliem atribūtiem un plakātiem, nepacietīgi gaidīja lielo brīdi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!