Foto: LETA

79 gadus vecais uzņēmējs un miljonārs Jūlijs Krūmiņš kļuvis par vēl vienu mazbērnu bagātāks – viņa meita, mārketinga speciāliste Sindija Prīse laidusi pasaulē savu trešo bērnu, kurš Krūmiņam ir jau 15. mazbērns.

Jūlijs Krūmiņš pats ir trīs bērnu tētis, un nu dzimta kļuvusi vēl kuplāka – viņa meita Sindija kļuvusi par māmiņu puisēnam.

Stāsts par Sindiju Krūmiņam ir īpašs, proti, viņa ģimenē ienāca tikai pirms septiņiem gadiem, jau būdama pieaugusi. Bērnībā Sindiju audzināja cits vīrietis, līdz māte atklājusi, ka patiesībā viņa ir slavenā Jūlija Krūmiņa meita. Pēc pārliecināšanās, ka abi tik tiešām ir vistuvākie radinieki, Sindija tika laipni uzņemta ģimenē. Viņa arīdzan ir atbildīga par reklāmas aktivitātēm Krūmiņa nekustamā īpašuma biznesā.

Kā šogad aprīlī rakstīja izdevums "Privātā Dzīve", Krūmiņš tur rūpi par 25 saviem vistuvākajiem radiniekiem, būdams kuplās saimes galva. "Man galvenais ir, lai visi būtu pārtikuši, lai visiem būtu laba izglītība un medicīniskā aprūpe," sacīja Krūmiņš, kurš arīdzan izveidojis testamentu – viņam ir svarīgi "vairot nākamo paaudžu labklājību".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!