Foto: instagram.com/coco/

Par pasaulē skaistākā un seksīgākā dibena īpašnieci tiek dēvēta amerikāņu modele, dejotāja un šovu zvaigzne Nikola Koko Ostina (attēlā kreisajā pusē). Skaistule šobrīd ir sava un repera Ice T pirmdzimtā mazuļa gaidībās, un arī grūtniecības laikā viņa gozējas tērpos, kas izceļ visas viņas ķermeņa labākās īpašības.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Koko šobrīd ir 32. grūtniecības nedēļā, taču vēderiņš un uzbriedušās krūtis viņai neliedz izrādīt visu savu sievišķību pikantos tērpos. Topošā māmiņa savā Instagram foto blogā publiskai apskatei izlikusi vairākas skaistas bildītes, kurās Ostina atrādījusi savu grūtnieces stilu.

Vienā no attēliem, kurš, protams, sajūsminājis fanu tūkstošus, Koko redzama caurspīdīgā vakartērpā, zem kura labi redzamas grūtnieces varenās, krūšturī neiespīlētās, krūtis. Savukārt vēl divās bildītēs viņa iemūžināta kleitās ar krāšņiem dekoltē.

Bildītes kārtējo reizi attaisnojušas fanu cerības. Koko atbalstītājiem sniegusi to, ko tie kāro redzēt - pliku miesu. Apmaiņā pret šo Ostinas dāsnumu Instagram sekotāji foto aplaimojuši ar tūkstošiem sarkano sirsniņu jeb "patīk" un simtiem sajūsmas pilnu komentāru.

Another option.. Picture does not give this dress justice..its so sparkly

A photo posted by Coco (@coco) on

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!