Foto: Vida Press

Futbolists Deivids Bekhems un viņa daiļā sieviņa Viktorija (abi attēlā) ir viens no fotografētākajiem pāriem pasaulē. Parasti abi sabiedriskos pasākumos ir žilbinoši, bet kļūdās arī perfektie.

Šonedēļ manīgie Londonas paparaci tikuši pie kadriem, kas apliecina - pēc vētrainas ballēšanās arī pasaulē skaistākie un seksīgākie cilvēki sāk līdzināties "parastajiem mirstīgajiem".

Viktorija kopā ar ģimeni un slavenībām, starp kurām bija arī supermodele Naomi Kempbela, Elija Goldinga un citi, atzīmēja sava Doverstrītas veikaliņa gada jubileju.

Pēc līksmās ballītes ap pulksten diviem naktī Bekhemu pāris no pasākuma norises vietas iznāca bēdīgā paskatā - kā vēsta ārvalstu mediji un apliecina fotogrāfijas, Viktorija, mēģinot noturēt līdzsvaru, bija stingri ieķērusies vīra rokā, abu drēbes bija novārtītas ar kaut ko baltu un sejas liecināja, ka aiz muguras ir vētraina nakts.

Īpaši enerģiski tiek apspriests slapjais plankums uz Viktorijas biksēm, bet oficiālā versija liecina - sieviete aplējusies ar dzērienu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!