Foto: Vida Press

Par fotografētākā dibena īpašnieču titulu pēdējo gadu laikā sīvi spēkiem mērojas amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana un amerikāņu erotisko filmu aktrise, dejotāja, Playboy modele, televīzijas un interneta personība Nikola "Koko" Ostina (attēlā), kura, šķiet, pēdējos mēnešos izvirzījusies vadībā.

Koko kopā ar savu laulāto draugu, amerikāņu reperi Ice-T devusies brīvdienās uz Barbadosu, un ārvalstu paparaci nesnauž - tabloīdus jau pārpludinājuši fotoattēli no pasaulē skaistākā dupsīša atpūtas brauciena.

Jau vēstīts, ka Barbadosā Koko no sirds izbaudīja niršanas priekus un citus aktīvās atpūtas veidus, bet tāpat viņa atrada laiku, lai vienkārši laiskotos pludmalē un izrādītu savu brango pēcpusi.

Koko martā nosvinēja savu 35 gadu jubileju. Jau vairākus gadus viņa ir precējusies ar populāro amerikāņu reperi Ice-T, bet pati kļuvusi par ļoti pieprasītu modeli. Nikolas galvenais trumpis un firmas zīme, protams, ir viņas lielais un skaistais dupsis, kas, kā sieviete nemitējas atkārtot, viņai ir jau kopš bērnības un ir dabisks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!