Foto: instagram.com/coco/
Viens no pasaulē populārākajiem dupsīšiem pieder amerikāņu realitātes šovu zvaigznei, modelei un dejotājai Nikolai Koko Ostinai (attēlā). Tiesa, ne tikai daiļavas ķermeņa apakšdaļa liek jukt prātā miljoniem ļaužu visā pasaulē – arī viņas krūtis ir iespaidīgas.

Mūsdienās vislielāko slavu iemanto tās sievietes, kuras ar apskaužamu regularitāti publiski demonstrē savas milzīgās krūtis un varenos dibenus. Arī Koko ir visai naska uz izrādīšanos.

Brango formu īpašniece jau atkal iepriecinājusi savus Instagram foto bloga sekotājus ar efektīgu bildi, kurā galvenā loma atvēlēta viņas kuplajām krūtīm. Arī šoreiz izrādīšanās atmaksājusies – par Koko sajūsminās ne tikai pielūdzēji, bet arī ārvalstu mediji.

Attēlā Ostina redzama piespīlētā kleitā ar tik dziļu dekoltē izgriezumu, ka viņa knapi paglābusies no nelāga misēkļa ar izsprukušiem krūtsgaliem. Foto aprakstā Koko pavēstījusi, ka viņai esot ļoti grūti savaldīt savus varenos apaļumus.

Modele skaidrojusi, ka viņas meitiņa, kura piedzima aizvadītā gada rudenī, joprojām tiekot barota ar krūti, un šī iemesla dēļ pupiņi esot brangi uzbrieduši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!