Foto: Privātais arhīvs

Talantīgajai un skaistajai latviešu supermodelei būs gēnu turpinājums – Ginta Lapiņa soctīklos publiski pavēstījusi, ka nu ir māmiņa.

32 gadus vecā slavenākā latviete modes industrijā sagaidījusi pasaulē savu pirmdzimto – viņas un amerikāņu uzņēmēja Braiena Neita bērniņš nācis pasaulē 13. jūlijā. Tieši tas bija datums, kurā Losandželosas dakteri arī prognozēja dzemdības.

"Viņš izvēlējās ierasties tieši todien. Esmu tik pateicīga Braienam, ka esi man blakus ik uz soļa. Nezinu, kā būtu tikusi galā bez tevis. Tu patiesi lielisks, un Aksam ir ļoti paveicies, ka esi viņa tēvs. Šodien aprit divas nedēļas, kopš mūsu mazais brīnums ir ieradies pasaulē. Nu, nav jau nekāds mazais – tomēr, 4,3 kilogrami," otrdien "Instagram" platformā raksta Lapiņa. Viņa pauž neizmērojamu laimi un raksta, ka dēliņš esot perfekts.

Topmodele jau iepriekš bija izteikusies, ka bērnam tiks dots skandināvisks personvārds. Dēls nosaukts par Akselu Knaitu.

Ginta Lapiņa savai grūtniecībai ļāva sekot līdzi instagramā, kur viņai ir vairāk nekā 120 tūkstoši interesentu. Tieši soctīklos Lapiņa paziņoja, ka ir stāvoklī, un vēlāk atklāja arī mazuļa gaidāmo dzimumu. Puisēna personvārdu viņa turēja noslēpumā līdz pat brīdim, kad paziņoja par mazā Aksela ierašanos šajā pasaulē.

Tāpat viņa vēstīja, ka pirmdzimtais noteikti runās gan latviešu, gan angļu valodās, un arī pēc ģimenes pieauguma viņa turpinās uzturēties gan Latvijā, gan ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!