Foto: Privātais arhīvs
Ar negaidītu paziņojumu šonedēļ klajā nākusi viena no pasaulē slavenākajām skaistuma blogerēm, nīderlandiešu izcelsmes influencere un jūtūbere Nikija Dejāgere jeb "NikkieTutorials". 25 gadus vecā sociālo tīklu zvaigzne atzinusies, ka viņa ir transpersona.

Savu ilgi glabāto noslēpumu blogere izklāstījusi video, ar kuru viņa padalījusies savā "YouTube" kanālā. Sižets nepilnas diennakts laikā jau noskatīts vairāk nekā 13 miljonus reižu.

"Šodien es esmu šeit, lai jums atklātu kaut ko, ar ko vienmēr esmu vēlējusies dalīties. Tiesa, pēc manis pašas noteikumiem. Un izskatās, ka šī iespēja man ir atņemta, tāpēc šodien es atkal atgūstu savu varu," miljoniem fanu visā pasaulē uzrunājusi blogere.

Nikija atklājusi, ka viņa piedzimusi kā zēns un jau agrā vecumā aptvērusi, ka jūtas iesprostota svešā ķermenī, tāpēc sākusi pārtapt par sievieti.

Skaistuma blogere pateikusies savai mammai, kura viņu vienmēr ļoti atbalstījusi. Tāpat arī viņa atklājusi – kad mamma bijusi gaidībās, viņa bijusi pilnībā pārliecināta, ka piedzims meitiņa. Dēla piedzimšana esot bijis negaidīts pārsteigums.

"Kopš brīža, kad piedzimu, es vienmēr esmu domājusi, ka esmu meitene," skaidrojusi Nikija, piebilstot, ka arī viņas mamma vienmēr esot zinājusi, ka viņas atvase ir neparasta.

Mamma Nikijai sešu gadu vecumā atļāvusi ataudzēt garus matus, bet nedaudz vēlāk viņa arī sākusi tērpties meiteņu drānās. Savukārt 14 gadu vecumā viņa sākusi lietot hormonus, bet 19 gadu vecumā viņa jau bija pārtapusi par meiteni.

Kā atzinusies blogere, viņa šo noslēpumu vēl kādu laiku būtu paturējusi pie sevis, tomēr "iznākšanu no skapja" veicinājuši afēristi, kuri viņi šantažējusi un draudējuši patiesību izstāstīt presei.

"Kad es biju jaunāka, piedzimu nepareizajā ķermenī, un tas nozīmē, ka es esmu transpersona. To teikt šķiet tik sirreāli. Filmēt šo video ir nedaudz baisi, bet tajā pašā laikā arī atvieglojoši," piebildusi blogere.
View this post on Instagram

who has seen my NEW video with @ladygaga 🙊💖❤️ it’s my favorite video EVER!!! link in bio to watch!!!!!!! ✨

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Dec 5, 2019 at 1:43pm PST

View this post on Instagram

my hair was way too glam to be forgotten today! 🙃✨

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Apr 19, 2019 at 3:03pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!