Foto: Privātais arhīvs

Viena no slavenākajām latvietēm sociālajos tīklos – tetovētā modele Irēna Straume jeb Monami Frost – savam plašajam atbalstītāju pulkam paziņojusi, ka viņa nolēmusi uzsākt jaunu biznesu. Pavisam drīz Anglijā durvis vērs viņas vadīta kafejnīca, kurā tiks tirgoti vegāniski burgeri.

Monami, kuras gaitām "Instagram" seko vairāk nekā 1,5 miljoni šī sociālā tīkla lietotāju, jau vasarā virtuālajā vidē atklāja par plāniem Liverpūlē atvērt burgernīcu. Savukārt aizvadītajā nedēļā modele saviem atbalstītājiem ziņojusi, ka ēstuves durvis tiks vērtas jau pavisam drīz.

Jāatzīmē, ka Monami jau vairākus gadus atbalsta vegānu dzīvesveidu un uzturā lieto tikai produktus, kas nav dzīvnieku valsts izcelsmes. Modele saviem faniem ziņojusi, ka viņas ēstuvē tiks tirgoti burgeri, kas 100% gatavoti tikai no augu valsts produktiem.

Jāatzīmē, ka 24 gadus jaunā Monami vada arī vairākus citus biznesus. Tā, piemēram, viņai ir pašai savs apģērbu zīmols. Savukārt viņas slavas pirmsākumi meklējami sociālajos tīklos, kur viņa sava neparastā izskata un daudzo tetovējumu dēļ ātri vien iemantoja slavu un plašu fanu pulku.

Monami jau daudzus gadus dzīvo Anglijā kopā ar meitiņu Gabrielu, kura nāca pasaulē, kad Irēnai bija tikai 15 gadi. Savukārt modeles vīrs ir pazīstams un ļoti pieprasīts tetovēšanas meistars Anrijs Straume .

Nesen modele saviem faniem izziņoja priekpilnus jaunumus – viņa ir otrā bērniņa gaidībās.

View this post on Instagram

Button up set from @froststreetwear 💗

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on Oct 12, 2018 at 12:29pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!