Foto: Vida Press
Skumja vēsts visiem amerikāņu dziedātājas Keitijas Perijas un aktiera Orlando Blūma (abi attēlā) faniem. Tiek vēstīts, ka pārītis pēc aptuveni desmit mēnešus ilgām attiecībām pašķīries.

Satraucošos jaunumus visai pasaulei šonedēļ steidz pavēstīt slavenību dzīvi atspoguļojošais tabloīds "In Touch", un ātri vien uzradušies anonīmi avoti, kas ziņu par šķiršanos apstiprinājuši arī citiem izdevumiem.

"Neilgi pēc Helovīna Orlando draugiem atzinās, ka nolēmis pārtraukt attiecības ar Keitiju. Viņš teica, ka gluži vienkārši vēl neesot gatavs precībām un kopīgiem bērniem," zinātājs stāstījis "In Touch".

Savukārt kāda Perijai pietuvināta persona, kura vēlējusies saglabāt anonimitāti, apgalvojusi, ka šķiršanās iniciatore esot bijusi dziedātāja.

"Keitija teica, ka, lai gan viņai ļoti patīk Orlando, abi esot nostājušies uz atšķirīgām takām un ir laiks virzīties uz priekšu," sacījis informators.

Savukārt tabloīds "Mirror" vēsta, ka Blūms otrdien Malibu jau manīts kopā ar kādu noslēpumainu daiļavu. Kā novērojuši sensāciju mednieki ar kamerām jeb paparaci, viņš ļoti centies izvairīties no fotogrāfiem.

Runas, ka starp Blūmu un Periju uzplaucis romāns, uzvirmoja šī gada sākumā. Savukārt martā paparaci beidzot palaimējās slepus iemūžināt pārīša kaislīgo skūpstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!