Foto: Privātais arhīvs

Dziedātājas Ineses Adario un sintezatora dāvinātājas Zanes Hartmanes publiskajā skandālā iesaistās arī Adario ģimenes galva – itālis Paskvāle (Adario pāris attēlā). Vīrietis vairs nespēj izturēt pret sievu vērstos apvainojumus, tāpēc steidz atspēkot izteikumus, kurus Zane veltījusi Adario ģimenes saimniecībai, nodēvējot to par cūku kūti, kurā valda nabadzība un nav pat cukura kafijai.

"Zane ieradās mūsu mājās, lai pasniegtu dāvanu. Mēs ar Inesi viņu laipni uzņēmām. Pacienājām viņu ar kafiju, un, jā, pie kafijas bija klāt cukurs," ar ironisku smaidu DELFI Izklaidei par lietu, ko tik ļoti uzsvērusi tika labvēle, stāsta Paskvāle.

Viņš piebilst, ka Adario ģimenes mājās vispār esot trīs pakas cukura, tā ka runām par trūkumu neesot absolūti nekāda pamata. Paskvāle bija sagatavojies palutināt viešņu arī ar gardu ēdienu itāļu gaumē - makaroniem ar mērci. Pusdienas jau bijušas galdā, taču labvēle no mielasta atteikusies.

"Viņa atbildēja, ka steidzoties atpakaļ uz Rīgu. Mēs pateicāmies par dāvanu, viņa aizbrauca. Lietas, ko viņa tagad stāsta par mūsu mājām, ir meli. Jā, mūsu īrētais miteklis nav jauns, taču tajā ir ļoti tīrs. Man šķiet, ka šai meitenei ir problēmas ar galvu," sašutis par labvēles apvainojumiem ir Paskvāle.

Tāpat viņu aizvainojis Zanes apgalvojums par to, ka Adario ģimene nevarot normāli sazināties savās starpā, jo Paskvāle runā itāliski, bet Inese un bērni - latviski. Izrādās, ka saziņa ģimenē notiek labā angļu valodā.

"Labi, mana angļu valoda nav perfekta, bet galu galā - man taču nav jāvada konferences šajā valodā! Saziņai ar Inesi un bērniem manas angļu valodas zināšanas ir ļoti labas. Dažreiz es pat runāju itāliski, Inese saprot," sieviņu paslavēt var Adario ģimenes galva.

Paskvāle ir ne pa jokam sapiktojies par to, ka dāma, kas sākotnēji šķitusi kā labvēle, publiskajā telpā sākusi klāstīt baisas detaļas par dzīvi Adario ģimenes miteklī. "Es pat nezinu, kas šai meitenei ir prātā. Viņa nerunā patiesību. Inesei tas viss sagādā morālas sāpes. Manai sievai taču ir kaut kāda pašcieņa, un man tāpat," uzsver Paskvāle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!