Foto: DELFI

Kanāla "STV Pirmā!" šovā "Slavenības bez filtra" šonedēļ satikās modes lietpratējs Jaroslavs Barišņikovs un populārais frizieri Dāvis Ķimenis, kurš pazīstams arī kā "drag queen" Amuna Davis. Abi jaunekļi apsprieda savu netradicionālo seksuālo orientāciju un to, ar kādām grūtībām un cik lielu sabiedrības neiecietību savulaik saskārušies.

Dāvis atklāja, ka jau kopš 9. klases praktiski dzīvojis viens, kamēr māte ārzemēs pelnījusi naudu iztikai. Tas bijis viens no smagākajiem brīžiem viņa dzīvē. Puisis pārdzīvojis ne tikai vecāku šķiršanos, bet arī izjutis apkārtējo neizpratni un pāridarījumus.

"Toreiz es slēpu, kas es esmu, bet viņi (klasesbiedri) tāpat redzēja, jo es biju savādāks. Mani ļoti apsaukāja skolā. Ļoti. Grūstīja, saukāja par "žirnij", spļāva uz muguras," atmiņās dalījās Dāvis.

Jauneklis skaidroja, ka tolaik emocionāli grūti esot bijis arī tāpēc, ka, atnākot mājās, viņš bijis pavisam viens. Vienaudžu nežēlīgā izturēšanās un izsmiekls viņu burtiski smacējis.

"Es sēdēju un sapratu, ka nevienam neesmu vajadzīgs. Un tas bija tas brīdi, kad es domāju – man ir jāmirst," pagātni atmiņā atsauca Dāvis, kuram tomēr izdevās atgaiņāt pašnāvnieciskās domas, un šobrīd viņš vairs neslēpj savu seksuālo orientāciju un dzīvo tā, kā pats vēlas.

Dāvis ar savu stāstu vēlas iedvesmot citus jauniešus, kuri reiz domājuši vai jutušies līdzīgi, tomēr nepadoties. "Es negribu nekad mūžā, lai bērni vai jaunieši tā domātu par sevi. Vienīgais, kas mani izglāba, bija mani sapņi un mērķi," tā Dāvis.

Dāvja pieredzētais pamudināja arī Jaroslavu atklāt savus bērnības pārdzīvojumus – gan to, kā ticis apsaukāts skolā sava apaļuma dēļ, gan arī to, ka gandrīz nožņaugts, jo atšķīries no citiem.

View this post on Instagram

Its Just Ass 🍑 Chill The F*ck out 💋❤💋❤...

A post shared by Amuna Davis (@amunadavis) on Oct 8, 2019 at 7:50am PDT

View this post on Instagram

🍁🍁 Meeting BAIBA SIPENIECE GAVARE🍁🍁 , was my Life Goal🍁. This person inspired me so so sooo much and she was there when noone was next to me.🍁🍁. When I was a child and I was Afraid of Life and Who I am , Baiba Woke me up Every morning and Pushed me trough Radio , to dont give up and Keep my head up🍁I Listen to her voice every morning 🍁🍁 I will be always Thankful to Baiba for that. FINALLY I had a chance to meet her talk to Her and even joke around.. Thank You Baiba for beeing You and for always beeing and Idol for someone 🍁 and Yes omg she was at my House 😭😭🍁 🍁love u .Amuna 🍁❤. @baiba.sipeniecegavare . . #meetingidol #goals #realitytv #tvshow #celebrity #idol #inspiration #makeup #dragonbeautyprlist #dragqueen #drag #dragperfection #mua #malemua #orange #oldschool #lgbtq #inspirational #lgbt #childhood #love

A post shared by Amuna Davis (@amunadavis) on Sep 3, 2019 at 5:04am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!