Foto: Privātais arhīvs

Priecīgas ziņas sarūpētas tiem, kuri juta līdzi TV3 šovā "Patiesības spogulis" iepazītajiem jauniešiem Laurai un Mārtiņam – spilgtais pāris tomēr pārvarējis visas nesaskaņas, un jau drīz skanēs kāzu zvani.

"Patiesības spoguļa" skatītājiem viņi prātā palika, pateicoties bildinājumam, kas izskanēja kameru priekšā, bet pēc šova abiem jaunajiem mīlniekiem neklājās viegli – viņi nolēma doties peļņā uz ārzemēm, lai nopelnītu naudu kāzām, bet tur viss nenotika pēc plāna un drīz vien Laura un Mārtiņš atgriezās Latvijā.

Nedaudz vēlāk sociālajos tīklos Laura informēja, ka abu attiecības izjukušas. Portālā "Draugiem" abu profilus kādu laiku rotāja skumjš vēstījums, ka jaunas attiecības nedz Laura, nedz Mārtiņš nevēlas, bet tagad satrauktie fani var atviegloti uzelpot.

Jūnija pēdējā dienā jaunieši atjaunojuši savu attiecību statusu "Draugiem" profilos, bet feisbukā Laura atklājusi, ka līdz kāzu dienai vairs nav ilgi jāgaida – viņa paziņojusi, ka pēc 2. septembra kļūs par Lauru Bankevicu.

"Traki iemīlējusies savā vīrietī. Laimīga bez gala!!!" priekpilni vēstījusi Laura, pieliekot punktu runām par iespējamo attiecību galu un citām nebūšanām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!