Foto: Privātais arhīvs
Svētīta ir tā tauta, kuras sastāvdaļa ir "dzīvā Bārbija", bet vēl labāk, ja Bārbiju ir daudz. Īpaši ražīgas šajā jomā ir Ukraina un Krievija, taču vismaz viena izcila "Bārbija" dzīvo arī Kazahstānā. Viņas vārds ir Karīna Bārbija.

Karīna Anatolija meita Šarobokova dzimusi 1989. gadā Karagandā, un popularitāti iemantojusi krievvalodīgajā blogosfērā, pateicoties savai krāšņajai ārienei un prestižajai profesijai - Karīna ir striptīza dejotāja.

Pirmo dejošanas stieni Karīnai uzdāvināja vecāki, jo kā vienīgo bērnu ģimenē lutināja un neko neatteica. Karīna katru dienu trenējās, brīvajā laikā lasīja rokasgrāmatu Kā kļūt par īstu maitu, kolekcionēja gumijas dinozaurus un krāja kalendārus ar kaķu un suņu attēliem.

Karīna bija skolas zvaigzne - vēdera dejas viņa sarīkoja stundu starpbrīžos, skandalējās ar skolotājiem, bet ēdnīcā viņai bija pašai savs galdiņš. Karīna ar grūtībām pabeidza devīto klasi, taču tas viņu maz satrauc - pati Karīna lepni paziņojusi, ka viņai ir "divas trešā izmēra augstākās izglītības".

Taču lielāko popularitāti meitene ieguva, sākot rakstīt blogu. Viņas pirmais ieraksts bija sekojošs: "Mani sauc Karīna. Man ir 17 gadi. Mani sauc par Bārbiju, jo es viņai esmu līdzīga un arī ģērbjos rozā drēbēs. Dzīvoju Karagandā, bet pēc tautības esmu krieviete.

Man ir deviņu klašu izglītība. Es neieredzu skolu! Šobrīd mana dzīve ir lieliska - caurām naktīm es draiskojos klubos. Kolekcionēju kaktusus, savu istabu esmu iekārojusi ēģiptiešu stilā. Arī mājdzīvnieki man ir atbilstoši - suns dalmācietis un kaķene vārdā Karīna."

Pateicoties savam imidžam un domas dziļumam, Karīna momentāni kļuva populāra. 2006. gadā viņa pārcēlās uz Maskavu, un viņas plānos bija iekarot galvaspilsētu, apprecēties ar miljonāru un pārvietoties ar rozā limuzīnu.

Karīna noīrēja dzīvokli netālu no Ostankinas, piedalījās TV šovā Секс с Анфисой Чеховой, Puškina laukumā sarīkoja striptīza priekšnesumu un solīja, ka savu nevainību atdos tam, kurš samaksās miljonu dolāru.

Lai gan Karīna vēl nebija pilngadīga, viņa sāka strādāt striptīza klubos, bet 18 gadu jubileju nosvinēja ar vērienu - par vecmāmiņas iedoto naudu noīrēja rozā limuzīnu un nopirka kleitu kā princesei.

Karīnas vecāki pret meitas vēlmēm vienmēr attiekušies ar sapratni. "Mūsu meita ir ļoti mērķtiecīga. Pati iesēdās vilcienā. Nopirka biļeti vienā virzienā. Iedomājieties, kā mums ar mammu sitās sirds," kādā intervijā stāstīja Karīnas tēvs.

"Mēs ar viņu lepojamies. Par citiem bērniem var lasīt kriminālajās hronikās, bet par mūsu meitu - dzeltenajā presē! Kas tur slikts, ja cilvēkam ir lielisks ķermenis un viņš to izmanto? Es uzskatu, ka tas ir pat ļoti normāli," piebalsojusi Karīnas māte.

Visas aizskarošās replikas Karīna noraksta uz banālu skaudību. Un patiešām - pateicoties pašas izstrādātai striptīza programmai, ko viņa demonstrē korporatīvos pasākumos, Karīna Maskavā par savu naudu nopirkusi divistabu dzīvokli.

Par "Bārbijas" pirmo vīru kļuva Jevgeņijs Šubajevs, kuram viņa veltīja grāmatu Popularitātes asaras. Pēc šķiršanās Karīna tikās ar kādu sponsoru vārdā Anatolijs. Tagad prese baumo par viņas romānu ar šovmeni Alekseju Burdu.

"Esmu tāda, kāda es esmu. Es esmu dzīvs Bārbijas iemiesojums, dzīva lelle. Vienkārši es dzīvoju, kā pati gribu, un neviens man neko nevar pavēlēt. Kā ikviens cilvēks, kurš iet savu ceļu, arī es esmu saskārusies ar grūtībām. Tomēr es nekad neatteikšos no šādas dzīves. Un nekad neatgriezīšos Kazahstānā," teikusi Karīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!