Foto: LETA
Skatoties uz sabiedrības krējuma saskanīgajiem pārīšiem, ne viens vien parastais latvietis pie sevis skumji nopūties un nospriedis, ka, ja neesi sabiedrības dāma vai vismaz ballīšu zvērs, pie kaislīga romāna ar hokejistu vai šovu zvaigzni netikt – nāksies samierināties ar tā paša apnikušā brūtgāna blāvajiem mīlas apliecinājumiem.

Kaut nedaudz iepriecināt varētu ziņa, ka slavenības statuss vēl negarantē izdošanos mīlas dzīvē. Arī Latvijas sabiedrības krējuma pārstāvji cietuši no mīlniekiem, kuri viņus apzaguši, apmelojuši un pat iekaustījuši ar rabarberiem. Turklāt nereti pret saviem slavenajiem draudziņiem sacēlušies brūtgāni un brūtītes no vienkāršās tautas.

DELFI Izklaide piedāvā atskatīties uz deviņiem nešpetnākajiem mīlniekiem, kas pēdējās desmitgades laikā darījuši pāri saviem slavenajiem partneriem.

Automašīna kā samaksa par seksu - Lienes Šomases Bruno Holsts

Foto: DELFI

Simpātiskajai dziedātājai Lienei Šomasei (attēlā) mīlas jomā nav gājis diez ko spoži - māksliniece pat atzinusies, ka daļa no viņas pielūdzējiem viņu izmantojuši tikai tāpēc, lai paši pagozētos slavas saulītē.

2014. gada sākumā Liene piedzīvoja smagāko triecienu mīlas dzīvē. Liene žurnālam Privātā Dzīve atklāja, ka hokejists Bruno Holsts, ar kuru dziedātāja jau bija uzsākusi kopdzīvi, slepus pārdevis viņas automašīnu, nozadzis viņai 800 eiro, savācis savas drēbes un vienkārši pazudis.

Liene savam bijušajam draugam esot pirkusi drēbes un apmaksājusi friziera pakalpojumus. Tiesa, ar to puisim nav pieticis, un viņš par divarpus tūkstošiem latu pārdeva mūziķes auto, bet beigās aizlaidies uz Londonu.

It kā vēl ar to nepietiktu, Holsts pēc tam medijos sacēla Lienei visai nesmuku slavu, klāstot intīmas detaļas. "Man viņai nekā nebija žēl, un domāju, ka viņai tāpat. Brīdī, kad mūsu attiecības pajuka, viņa paziņoja, ka esmu viņai parādā.

Tikpat labi arī es pēkšņi varētu paziņot, ka esmu žigolo, viena seksa reize ar mani maksā 200 eiro, tāpēc, Liene, tu man tagad esi parādā pāris tūkstošus eiro," tam pašam žurnālam sūkstījās Holsts.

Gadu pēc skandāla ar Šomasi Holsts iestūrēja laulības ostā ar citu daiļavu, dziedātājai atstājot rūgtas atmiņas, pabojātu labo slavu un uz visiem laikiem iedragātu uzticību vīriešiem.

Ar šķērēm un spļāvieniem pret otra pagātni - Kiviča otrā sieva

Foto: DELFI

Lai gan mūziķim Andrim Kivičam nezinātāji mēdz pārmest sieviešu apbižošanu, savulaik apbižotais bijis tieši pats Kivičs. Vētrainajā otrajā laulībā ar Elīnu Straumi (abi attēlā) mūziķim nācies ciest no sievas jūtu izvirdumiem, kuru laikā ticis iznīcināts viss, kas gadās pa rokai.

"Ja kāds cilvēks šajā pasaulē rupji un pretīgi ņirgāsies par manu bērnu un manu māti, viņš dabūs pļauku neatkarīgi no dzimuma," visai atklātā intervijā žurnālam Ieva savulaik stāstījis Kivičs, sīki paskaidrojot iemeslus, kas savulaik izprovocēja viņu iepļaukāt Elīnu.

"Šīs attiecības tiešām bija īsta elle. Elīna, piemēram, man brauca līdzi uz katru koncertu, lai pārliecinātos, ka man kādā pilsētā nav draudzenes... Vai, piemēram, pārnāku mājās un pie durvīm atrodu sabojātu drēbju kaudzi. Elīna izdzērusi divus šampaniešus un sagraizījusi visas drēbes, kas man bijušas mugurā, kad biju kopā ar Danu [Dombrovsku].

Eju tālāk virtuvē un ieraugu, ka [mana un Danas dēla] Kristofera bilde izņemta no rāmīša un sagraizīta. Kad vaicāju, kāpēc Elīna tā darījusi, viņa ņirgdama pienāca man klāt, iespļāva sejā un atbildēja: "Kāpēc manā virtuvē jābūt kaut kāda izdzimteņa bildei?!"

Izdzimtenis viņš esot tāpēc, ka nav dzimis laulībā. Tāds ir stāsts par to, kāpēc sieviete dabū pļauku," intervijā attiecību aizkulises atklājis Kivičs.

Iekaustīts ar rabarberiem un telefona klausuli – Dzintara Rasnača stāsts

Foto: Saeimas administrācija

Kā spilgtākais gadījums starp likstām ar nešpetniem mīlniekiem noteikti minams bijušā tieslietu ministra un politiķa Dzintara Rasnača (attēlā) stāsts par ķildām ar bijušo sievu. Rasnačs savulaik atzinies, ka sieva viņu niknumā pamatīgi iepērusi ar rabarberiem un darījusi citas prātam neaptveramas lietas.

Kā aprakstīts grāmatā Mūsu vēsture: 1985 - 2005 , Rasnačs par bijušās sievas Ārijas Milleres nedarbiem pat iesniedzis ziņojumu policijai.

Iesniegumā minēts, ka sieva ar aptuveni 40 centimetrus gariem rabarberu kātiem viņu situsi pa kaklu un seju. Ministrs sākumā gan nepretojies, vien skaļi skaitījis sitienus. Kad rabarberu saišķis krietni paplucināts, sieva esot turpinājusi sist viņam ar rokām pa galvu un spert ar kāju pa kājstarpi.

Kad sāpes un pazemojums kļuvuši neizturami, Rasnačs sievu mēģinājis savaldīt, bet sieva esot zvetējusi viņam pa kājstarpi. Rasnačs izmēģinājis atmodināšanas tehniku, iecērtot sievietei pliķi, uz kuru viņa atbildējusi ar tālruņa klausules sitienu politiķim pa pieri.

"Brūce no stiprā sitiena un klausules asajām kantēm bija ļoti dziļa, un no tās plūda daudz asiņu, kas pārklāja gandrīz visu seju," skaidrojis Rasnačs. Šis stāsts kļuvis par īstu hitu Saeimā, kur Rasnačam incidents ar rabarberiem ik pa brīdim atgādināts arī svarīgu sarunu laikā.

Melnādains romantiķis izrādās izmantotājs - Kombuļu Ineses nigērietis

Foto: DELFI

Īpaši skaudra pieredze mīlas frontē savulaik gadījusies dziedātājai Kombuļu Inesei (attēlā). 2010. gada pavasarī māksliniece bija iemīlējusies melnādainajā Nigērijas pilsonī Maiklā Bankā. Inese nigērieša dēļ bija gatava uz visu, tāpēc ziņa, ka vīrietis viņu tikai izmanto, lai tiktu pie brīvbiļetes uz Eiropu, viņu satrieca.

Ar tumšādaino skaistuli Inese iepazinās portālā Draugiem, un pavasaris viņai pagāja virtuālās mīlas lidojumā. Dziedātāja laimīga klāstīja medijiem par to, ka tik maigu un iejūtīgu vīrieti nekad dzīvē vēl nav pazinusi, un ar ilgām gaidīja vīrieti ierodamies Latvijā.

Visas ilūzijas sabrukušas, kad kāda no mākslinieces talanta cienītājām arī sākusi sarakstīties ar Maiklu.

"Tad es uzzināju šausmu lietas! Lasīju tās vēstules, kuras Maikls sūta manai fanei un biju šokā. Viņš paziņoja, ka ir brīvs no attiecībām, ka vēlas iepazīties ar sievieti un vēlas divus bērnus.

Ilgi biju šoka stāvoklī - neko tādu no vienmēr iejūtīgā Maikla nebiju gaidījusi. Sēdēju un raudāju, ka esmu iekritusi krāpnieka tīklos. Sāku jau domāt, ka visi vīrieši ir kretīni. Nedomāju klusēt un zvanīju Maiklam, un teicu, ka zinu, ka viņš ir krāpnieks," piedzīvoto atminas Inese.

Interneta vidē iepazītais vīrietis sākotnēji gan liedzies, bet tad sācis uz Inesi kliegt, ka ienīstot latviešus, kuri esot nacisti un komunisti. "Es neizturēju tādus apvainojumus un pateicu viņam, ka viņš ir riebīgs cūka, un paziņoju, ka par viņa nelietīgajām izdarībām pastāstīšu visai Latvijai, kā Maikls brauc ar savu daiktu pa visu pasauli," viņa uzsvēra.

Lai nigērietim būtu vēl sāpīgāk, Inese tajā pat vakarā internetā iepazinusies ar citu ārzemnieku.

Solītās slavas vietā parasta iekaustīšana - Ellas vīrs Ronalds Čaks Heiss

Foto: DELFI

Dziedātājai Elīnai Fūrmanei jeb Ellai (attēlā), aizbraucot uz Ameriku, viss gāja no rokas - meitene tālajā zemē labi iedzīvojās, drīz vien apprecējās un tika pie uzturēšanās atļaujas. Taču tad jaunais vīrs sāka darīt viņai pāri.

Pāris apprecējies vien pusgadu pēc Ellas ierašanās Amerikā - 2012. gada aprīlī. Drīz vien nācis gaismā, ka Heiss, kurš Ellai solījis palīdzēt izsisties šovbiznesā, patiesībā nodarbojas ar eskorta meiteņu piegādāšanu.

"Pēc pāris mēnešiem viņš pacēla pret mani roku un izdarīja to diezgan spēcīgi. Es vienmēr esmu bijusi neatkarīga un domājusi, ka ar mani tādas lietas nekad nevarētu notikt. Un toreiz man šķita - nu labi, varbūt vienreiz strīda laikā mums tā gadījās," intervijā Cosmopolitan stāstīja Ella.

Roku pacelšana un nesaskaņas ģimenē turpinājušās. Jau nākamajā gadā Heiss vērsās pie Latvijas medijiem, skaidrojot, ka Ella esot izmantotāja un laulība jau labu laiku vairs nefunkcionējot.

Savienība drīz tika šķirta arī oficiāli. Nelaimīgā pirmā laulība atstājusi pēdas arī Ellas dvēselē. "Viss pārdzīvotais bija tāds murgs, ka tikai tagad varu par to brīvi runāt. Ir grūti atzīt - jā, mana pirmā laulība ir neizdevusies.

Man kā perfekcionistei vienmēr ir gribējies, lai viss izdodas. Ir grūti atzīt, ka nedomāju ar galvu, visu sasteidzu, kļūdījos," intervijā Cosmopolitan atzinusi Ella, kura tagad Amerikā izveidojusi jaunas attiecības, bet ar kāzām vairs tā nesteidzas.

Melis, krāpnieks un ēzelis – izmantots pat cienījamais Streips

Foto: Publicitātes foto

Uzskats, ka no nešpetniem mīlniekiem cieš tikai personas ar vāju raksturu, kuras pašas ļauj sev kāpt uz galvas, ir absolūti maldīgs. Kādam nejaucenim savulaik izdevies salauzt sirdi pat tādam cienījamam žurnālistam un pasniedzējam, kāds ir Kārlis Streips (attēlā).

To, ka šķiršanās no vīrieša, ar kuru Streipu vienoja aptuveni sešus gadus ilgas attiecības, nav bijusi nekāda mierīgā, žurnālists atklāja savā Facebook profilā. Pat cienījamais žurnālists nespēja atturēties no jūtu izvirduma mīlas sāpēs.

Žurnālists paskaidroja, ka šķiršanās sakarā viņš ir pelnījis apsveikumus, jo bijušais mīlnieks, ar kuru viņam bijušas sešus gadus ilgas attiecības, bijis "absolūts ēzelis". Streips gan konkrēti neatklāja, kas par lietu, taču lika saprast, ka bijušais mīļotais viņu nelietīgi izmantojis un nav bijis godīgs.

"Viņš ir melis un krāpnieks, nekas vairāk, un es vairs nevēlos neko kopīgu ar viņu. Nē, sirsniņa nesāp. Negrib cilvēks ar mani būt, lai iet dillēs," skaidroja Streips.

Vēlāk intervijā žurnālam LILIT viņš pastāstījis mazliet vairāk par problēmu, ar ko tik populārs un labi pelnošs cilvēks var sastapties attiecībās.

"Man jārēķinās, ka gandrīz bez izņēmuma man ir vairāk naudas nekā tam otram cilvēkam. Tas var būt ļoti negatīvi, jo no paša sākuma var rasties doma, ka vienīgais, kas viņam svarīgs, ir naudas maks. (..)

Piecarpus gadu attiecībās tā arī bija - puisis pārdzīvoja. Ja es cilvēku mīlu, esmu gatavs viņam atdot pēdējo santīmu. Reizēm tas ir slikti beidzies, jo izrādījies, ka nauda ir svarīgāka nekā es, tātad - izmantošana," atklāts bijis Streips.

Kamēr policists dzied, viņam aiz muguras draiskojas – Puzikovs un Annija

Foto: Privātais arhīvs

Dziedošo policistu Nikolaju Puzikovu darbs policijā nepasargāja no kriminālām likstām - tādās viņš iekūlās draudzenes Annijas (abi attēlā) dēļ. Šopavasar pie medijiem vērsās puisis vārdā Nikijs Valmispilts, kurš apgalvoja, ka dziedātāja draudzene policistam aiz muguras karas kaklā viņam.

Kā atklāja Valmispilts, Annija paralēli attiecībām ar Puzikovu mēģinājusi valdzināt arī viņu, regulāri sūtot pikantas īsziņas un bildītes.

Puisis stāstīja, ka Annija Puzikovam ļāvusies vien "ceļojumu, dzīvokļa un BMW dēļ", taču dziedošajam policistam aiz muguras "līmējusies klāt" citiem.

Puzikovs steidzis aizstāvēt savu godu, iejaucoties kādā no Annijas tikšanās reizēm ar Valmispiltu. Policists kopā ar bariņu citu brašuļu esot uzklupis konkurentam ar asaru gāzi.

Lieta šobrīd tiek skatīta tiesā, taču Puzikovs ir no tiem, kuru sirds mīlas ziņā ir īpaši maiga, kā to uzskatāmi pierāda arī viņa daiļrade. Zināms, ka mākslinieks savai Annijai piedevis, un abi turpina attiecības par spīti visam.

Apaugļo pērkamu skaistuli - Lienes Greifānes Metjū Batlers

Foto: F64

Populārajai dziedātājai Lienei Greifānei savulaik ar vīriešiem gadījušās dažādas likstas - mēļo, ka kāds pat viņai uzbrucis ar dakšiņu. Taču vispazemojošākajā situācijā Lieni savulaik nostādīja amerikāņu farmaceits Metjū Batlers (abi attēlā). Kamēr dziedātāja Latvijas medijiem stāstīja par lielo mīlu Amerikā, Metjū lustējās ar pērkamajām skaistulēm, vienu pat padarot grūtu.

2012. gadā Lienei bija izdevies sev radīt visai glamūrīgu publisko tēlu. Māksliniece bija pāris reižu paviesojusies ASV un ziņoja, ka viņu tur noskatījis Pitbull menedžeris kā arī kāds amerikāņu farmaceits.

Šīs attiecības Liene regulāri reklamēja arī publiski, pat atklājot, ka gatavojas pavisam pārcelties uz ASV. Diemžēl Metjū nebija tik nopietni noskaņots. Kamēr Liene Latvijā kala lielus plānus, Metjū Amerikā draiskojās. Līdz iekrita.

No pamatīga publiska kauna Lieni paglāba vien vieglums, ar kuru dziedātāja pasniedza nelāgo ziņu. "Mana mūža mīlestība, krāpjot mani, uztaisīja bērnu svešai meitenei. Mani mīlot, bet palikšot ar viņu," paziņoja LieneCandy.

Māksliniece Metjū bija uzaicinājusi pat uz Rīgu, liekot priekšā medijiem patiešām cienījamu vīrieša tēlu, un nu viss pēkšņi bija sagrauts. Skumju vietā Liene veselīgi pasmējās par dzīves mācību.

"Mana bijušā drauga sex ar lielāko DC izsaukuma meiteni ir bijis labākais, kas ar mani noticis. Dzīve ir negaidītiem notikumiem bagāta. Uztaisīt bērnu caurstaigājušai meičai nav gudri. Novēlu viņiem laimīgu dzīvi. Xexe sorry ja izklausos skarba, bet katrs saņem pelnīto," vīteroja dziedātāja.

Smalka atriebība zvaigžņu stilā – Sanda Valtera Elīza Kaurāte

Foto: F64

Basketbolista Sanda Valtera un bijušās Playboy modeles Elīzas Kaurātes (abi attēlā) attiecības Latvijas šovbiznesa vēsturē iegājušas kā īpaši skandāliem apvītas. Taču Elīza, atriebjoties bijušajam, izmantoja īpaši smalku tehniku - dūru spēka vietā viņa iedarbināja pret Valteru mediju spēku, saceļot basketbolistam pamatīgu publisku neslavu.

Dzeltenā prese mēļoja, ka attiecību laikā Sandim nācies pārciest vairākus brūtītes emociju izvirdumus. Žurnāls KasJauns sprieda, ka Kaurāte atļāvusies piegādāt medijiem arī Sanda bijušās sievas kailfoto.

Kaurāte esot bijusi slimīgi greizsirdīga, un klubā esot pat sviedusi Sanda bijušajai ar kokteiļa glāzi. Kā gadījies kāds strīds ar Valteru, Kaurāte steigusi ziņot medijiem. Savukārt kādā prāta aptumsuma brīdī modele pat draudējusi nolēkt no Vanšu tilta ar visu gaidāmo bērniņu zem sirds.

Pēc abu attiecību izbeigšanās Kaurāte atkal steidza pie medijiem, lai pateiktu tautai visu, ko domā par slaveno Valteru ģimeni.

"Es biju ideālākā mamma, bet Sandim vienmēr viss bija slikti. Lamāja mani caurām dienām, arī bērna priekšā, un ne vienu reizi vien palaida rokas. Kad biju stāvoklī ar Gabrielu, otrajos Ziemassvētkos izkāpu no mašīnas ar asiņojošu degunu," žurnālam Kas Jauns skumjo stāstu atklāja Kaurāte, pastāstot, ka basketbolists viņu iekaustījis pat laikā, kad sieviete ar krūti barojusi mazuli.

Arī Sanda vecāki par notikušo esot zinājuši. Kaurāte paziņoja, ka Sanda mamma dēlam neko neesot aizrādījusi, turklāt meitiņas gaidību laikā viņa mudinājusi Kaurāti taisīt abortu.

Bijusī mīļotā izmantoja presi, lai saceltu Valteram pamatīgu publisku neslavu, kas viņu vajās vienmēr. "Sandis ir absolūts narkomāns un alkoholiķis," uzsvēra aizvainotā Kaurāte. Dēliņa gaidību laikā viņai esot zvanījušas prostitūtas, lai savācot savu vīrieti, bet pats Sandis "regulāri tusējās un nāca mājās ar kokaīnu uz kurpēm".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!