Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Piektdien, 15. decembrī, svarīgu vēsti saņēmuši visi britu karaliskās ģimenes fani – paziņots prinča Harija un viņa līgaviņas Meganas Mārklas kāzu datums.

Kā "Twitter" tīklā piektdien pavēstījusi Kensingtonas pils, par sapņu pāri dēvētie Harijs un Megana laulāsies 19. maijā.

Jau agrāk bija atklāts, ka karaliskās kāzas, kas noteikti kļūs par vienu no visvairāk gaidītajiem 2018. gada notikumiem, norisināsies Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī.

Novembra izskaņā tika izplatīts paziņojums, ka britu princis Harijs ir saderinājies ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu, un laimīgais pāris drīz vien sniedza savu pirmo oficiālo interviju, kurā atklāja romantiskā bildinājuma detaļas.

Par Harija un amerikāņu aktrises attiecībām publiski tapa zināms pērnā gada rudenī, un šī gada oktobrī britu tabloīdos jau izskanēja prognozes, ka drīz vien oficiāli tiks paziņots par abu saderināšanos.

Jaunais pāris ar priecīgo ziņu nesteidzās un par attiecību statusa maiņu paziņoja nedēļu pēc Lielbritānijas karalienes Elizabetes II un prinča Filipa 70. kāzu jubilejas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!