Foto: Vida Press
Leģendārā aktiera Silvestra Stallones sieva Dženifera Flavina tiesā iesniegusi šķiršanās pieteikumu, vēsta ASV tabloīdi. Spēka mitriķis ar modeli Flavinu apprecējās 1997. gadā.

76 gadus vecā aktiera savienība ar 54 gadus veco modeli ir uz izjukšanas sliekšņa – viņu laulība, šķiet, ir galā. Sākotnēji izskanēja, ka šķiršanās iemesls ir domstarpības par suni, rotveileru vārdā Dvaits, jo Dženifera Flavina vairs nevēlējās suni savās mājās, kamēr Stallone uzstāja, ka viņam tāds draugs ir vajadzīgs.

Tomēr Stallone tagad skaidro, ka abi nešķiras suņa dēļ. "Mēs neizbeidzām savas attiecības tik triviāla strīda dēļ," viņš paskaidrojis tabloīdam TMZ, taču nenoliedza, ka strīdi suņa dēļ bijuši. Turklāt Stallonem uz rokas ir tetovējums ar sievu noģīmi, tagad tas pārveidots līdzīgs sunim. Sievas portrets saglabāts uz kinozvaigznes muguras.

Stallone apstiprina, ka ar sievu vienkārši izauguši katrs savā virzienā, tāpēc arī izjukusi 25 gadus ilgusī laulība. Dženifera Flavina izdevumam "People" paudusi: "Man ir skumji paziņot, ka pēc 25 gadiem laulībā esmu pieteikusi šķiršanos. Kopumā 30 gadus ilgušajās attiecībās mēs dalījāmies ar visu, un mēs paliksim uzticīgi savām skaistajām meitām," komentēja viņa. Pārim ir trīs meitas – Sofija, Sikstīna un Skārleta.

Stallone ar Flavinu pirmo reizi satikās 1988. gadā, kad viņa bija 19 gadus veca modele, bet viņš – 42 gadus vecs slavens aktieris ar divām izjukušām laulībām aiz muguras.

Flavinas vēlme šķirties viņu pārsteigusi, tobrīd Stallone atradies Oklahomā, kur filmējies jaunā seriālā "Tulsa King". Pēc tam viņš medjiem izteicās, ka ļoti ciena Dženiferu, viņa ir brīnišķīga un jauka sieviete: "Es viņu vienmēr mīlēšu!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!